Μόλις ανακοινώθηκε το όνομα που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision 2021

Αυτό ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε!

Article featured image
Article featured image

Πριν μερικές ημέρες μάθαμε πως η Κύπρος κληρώθηκε για να βρίσκεται στον 1ο ημιτελικό της Eurovision 2021 που θα πραγματοποιηθείς την Ολλανδία, ωστόσο μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν γνωρίζαμε ούτε το τραγούδι που μας εκπροσωπήσει ούτε και το άτομο.

Μια πληροφορία που ανακοινώθηκε πριν από λίγα λεπτά, με το ΡΙΚ να δημοσιεύει το όνομα τους φετινού εκπροσώπου μας στο διαγωνισμό. Και παρότι κατά καιρούς ακούστηκαν διάφορες επιλογές στο τραπέζι, ακόμη και αυτό της Ελένης Φουρέιρα, εν τέλει το κρατικό κανάλι επέλεξε να στείλει στον διαγωνισμό τη νεαρή τραγουδίστρια Έλενα Τσαγκρινού με το τραγούδι «El Diablo».

6425_elena_tsagrinoy_2372018_1.jpg

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Έλενα αφορά ένα χαμένο έρωτα με κάποιον άντρα που παρομοιάζει με τον διάβολο, σε σύνθεση και παραγωγή του Jimmy Thornfeld, Laurell Barker, Oxa και του Thomas Stengaard. Η σκηνική παρουσία της Έλενας θα επιμεληθεί από τον Marvin Dietmann.

Πάντως, οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους συνθέτες καθώς ο τίτλος του κομματιού έρχεται σε πλήρη συνάρτηση με την πρόσφατη και πλέον cult ατάκα του Προέδρου της Δημοκρατίας προς τους δημοσιογράφους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ