«Συγγνώμη» από τον υπάλληλο του γραφείου τελετών για τη φωτογραφία δίπλα στο φέρετρο του Μαραντόνα

Ζήτησε από τους θαυμαστές του σπουδαίου ποδοσφαιριστή να τον συγχωρήσουν.

Article featured image
Article featured image

Ο Κλαούντιο Φερντάντεζ απεικονίστηκε στην κηδεία του Ντιέγκο Μαραντόνα να στέκεται δίπλα στο φέρετρο με τη σορό του, μαζί με τον γιο του ο οποίος είχε σηκωμένο τον αντίχειρά του σχηματίζοντας thumbs up!

Η φωτογραφία μοιράστηκε στα social media και έγινε viral, προκαλώντας οργή από θαυμαστές του Μαραντόνα, ο οποίος απεβίωσε στο σπίτι του στο Μπουένος Άιρες την Τετάρτη.

Ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, Ματίας Μόρλε, ορκίστηκε να αναλάβει δράση εναντίον του υπεύθυνου για τις φωτογραφίες.

Φερντάντεζ είπε στο Radio 10 την Παρασκευή ότι η απόφαση λήψης της φωτογραφίας ήταν «κάτι στιγμιαίο». «Ο γιος μου, όπως κάθε παιδί, σήκωσε τον αντίχειρά του και βγάλαμε τη φωτογραφία», είπε. «Γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι έχουν προσβληθεί, το έχουν πάρει άσχημα», προσθέτει και λέει ότι είχε λάβει απειλές ακόμη και για τη ζωή του. «Λένε ότι θα μας σκοτώσουν, θα σπάσουν τα κεφάλια μας», είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό.

Το γραφείο τελετών είπε ότι οι τρεις άντρες ήταν εξωτερικοί υπάλληλοι που είχαν βοηθήσει στη μεταφορά του φερέτρου και ο διευθυντής της εταιρίας είπε στο κανάλι ειδήσεων TN ότι η εταιρεία είχε πληγεί από τις εικόνες. «Η οικογένεια έχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε εμάς, γι’ αυτό μας επηρεάζει τόσο πολύ», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ