Ο Ηλίας Κασιδιάρης στηρίζει με (προκλητικό) tweet του τον Νότη Σφακιανάκη

#jesuissfakianakis

Article featured image
Article featured image

Από τις φυλακές Δομοκού όπου εκτίει την ποινή του για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής εξέφρασε τη στήριξή του στον Νότη Σφακιανάκη που συνελήφθη χθες βράδυ.

«Τελικά η προστασία προσωπικών δεδομένων ισχύει μόνο για βιαστές, παιδεραστές και αλλοδαπούς», έγραψε στο Twitter, με την ανάρτησή του να συνοδεύεται από το hashtag ‘Σφακιανάκης’.



Ο Νότης Σφακιανάκης συνελήφθη αργά το βράδυ της Κυριακής στη συμβολή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Ιασωνίδου στο Ελληνικό μετά από έλεγχο των αστυνομικών Αρχών. Στο πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκε ένα 9αρι πιστόλι, ένα tazer και δύο γραμμάρια κοκαΐνης.

Σε βάρος του γνωστού τραγουδιστή ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Η δίκη του θα γίνει στις 2 Δεκεμβρίου, με τον λαϊκό βάρδο να αφήνεται ελεύθερος. Σήμερα, φεύγοντας από τα δικαστήρια είπε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί εκεί: «Θέλω να σας πω κάτι, ότι δεν θέλω να σας πω κάτι γιατί θα σας πω άσχημα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ