Ποια είναι η ελληνικής καταγωγής νέα εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου

Ο Μπάιντεν επέλεξε μια 41χρονη ομογενή ως νέα εκπρόσωπο Τύπου.

Article featured image
Article featured imageΗ Τζεν Ψάκι είναι μία από τις επτά γυναίκες που θα κατέχουν τις ανώτερες θέσεις στην ομάδα επικοινωνίας του νέου προέδρου των ΗΠΑ.


«Είναι μεγάλη μου τιμή να εργάζομαι ξανά για τον Τζο Μπάιντεν, έναν άνδρα που εκπροσώπησα τα χρόνια της κυβέρνησης Ομπάμα-Μπάιντεν και παρακολούθησα να συμβάλει καίρια στην οικονομική ανάκαμψη και στην ανοικοδόμηση των σχέσεών μας με τους εταίρους μας, αλλά και να εμποτίζει με ενσυναίσθηση και ανθρωπιά κάθε σύσκεψη στην οποία ήμουν παρούσα» έγραψε σε ανάρτησή της η Τζεν Ψάκι μετά την ανακοίνωση για τη νέα της θέση.


Σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλωσε στο Κονέκτικατ, ωστόσο η καταγωγή της είναι από τη Μεσσηνία, από την πλευρά του πατέρα της, Δημήτρη Ψάκη.

Η Τζεν Ψάκι κατείχε τη θέση της Διευθύντριας Επικοινωνίας του Λευκού Οίκου από το 2015 έως το 2017, ενώ υπήρξε, εκπρόσωπος Τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, και κατείχε διάφορες σημαντικές θέσεις επικοινωνίας στον Λευκό Οίκο κατά τη θητεία του Μπαράκ Ομπάμα.

Στο παρελθόν εργάστηκε και ως αναλύτρια για το CNN. Είναι παντρεμένη με τον οικονομικό υποδιευθυντή της Επιτροπής για την προεκλογική Εκστρατεία υποψηφίων του Δημοκρατικού Κόμματος για το Κογκρέσο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ