Η Χριστίνα Μπόμπα στέλνει ένα δυνατό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που δυσκολεύονται να γίνουν μητέρες

Διανύουσα την πρώτη της εγκυμοσύνη.

Article featured image
Article featured image

Η Χριστίνα Μπόμπα διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη, όπως αποκάλυψε μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σχετική ανάρτηση έκανε και ο σύζυγός της, ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος γνωστοποίησε ότι η Χριστίνα κυοφορεί δίδυμα παιδιά, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Κι έτσι ξαφνικά… σε λίγο θα γίνουμε 4!».



Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα πέραν της γνωστοποίησης του ευτυχούς γεγονότος, στέλνει και ένα ισχυρό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που θέλουν, αλλά δυσκολεύονται να κυοφορήσουν. Συγκεκριμένα, η ίδια έγραψε:

«Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένειά μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη!

ΥΓ. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα».


Το να θέλεις να κάνεις παιδί, αλλά να μην μπορείς είναι σίγουρα μια δύσκολη κατάσταση για κάθε γυναίκα. Από την άλλη, «όταν τελικά έρχεται, τα ξεχνάς όλα». Από την άλλη, προσθέτουμε, και να μην έρθει, υπάρχουν ευτυχώς εκεί έξω πολλά παιδιά που χρειάζονται (μόνο) πολλή αγάπη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ