Τυπάς ανέβηκε στο φτερό ενός Boeing 737 λίγο πριν την απογείωσή του

Βίντεο.

Article featured image
Article featured image

Στη σύλληψη ενός άνδρα που σκαρφάλωσε στο αριστερό φτερό ενός αεροσκάφους της Alaska Airlines, στο αεροδρόμιο του Λας Βέγκας, προχώρησε η αστυνομία των ΗΠΑ.

Η πτήση 1367, με προορισμό το Πόρτλαντ, ήταν έτοιμη να απογειωθεί όταν ο πιλότος διέκρινε έναν άνθρωπο να κατευθύνεται προς το αεροσκάφος και ενημέρωσε άμεσα τον Πύργο Ελέγχου, σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά η Alaska Airlines.


Ο άνδρας, που είχε καταφέρει να πηδήξει πάνω από έναν περιμετρικό φράχτη του αεροδρομίου, συνελήφθη από τη Μητροπολιτική Αστυνομία του Λας Βέγκας και το προσωπικό του αεροδρομίου. Σε φωτογραφίες που έδωσαν στη δημοσιότητα οι επιβάτες, ο άνδρας διακρίνεται στο αριστερό φτερό του Boeing 737.

Σε βίντεο, ο άνδρας φαίνεται να περπατάει πάνω στο φτερό και στη συνέχεια να κατευθύνεται προς την άκρη του.

Όταν έφτασε εκεί έβγαλε τα παπούτσια του και τις κάλτσες του και προσπάθησε να σκαρφαλώσει στο ακροπτερύγιο (winglet) του αεροσκάφους. Όταν οι αρμόδιοι προσπάθησαν να τον πλησιάσουν εμφανίζεται να γλιστράει και να πέφτει στον αεροδιάδρομο. Διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Το Boeing 737 της Alaska Airlines επέστρεψε στην πύλη για έλεγχο και απογειώθηκε τελικά με καθυστέρηση δύο ωρών και 18 λεπτών.

Πηγή: www.lifo.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ