Είδη πρώτης ανάγκης στους συνανθρώπους μας που νοσούν από το Δίκτυο #SupportCΥ

Για κάλυψη των βασικών αναγκών των ασθενών που εισάγονται με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Αναφοράς, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και στο Μακάριο Νοσοκομείο.

Article featured image
Article featured image

Τον μηχανισμό του για άμεση κάλυψη των βασικών αναγκών όσων παιδιών μεταφέρονται στο Μακάριο Νοσοκομείο με Covid-19 ενεργοποίησε το Δίκτυο #SupportCY, προσφέροντας πακέτα με είδη πρώτης ανάγκης. Παράλληλα προσφέρθηκαν πακέτα για κάλυψη βασικών αναγκών ασθενών στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς για τον κορωνοϊό και στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Το Δικτύο #SupportCY μέσα στα πακέτα που ετοιμάστηκαν από εθελοντές του, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού, τοποθέτησε και παιδικά σχέδια με ευχές.

Στα πακέτα έχουν συνεισφέρει: Τράπεζα Κύπρου, ΜΚΟ Reaction, DHL, KEAN, Όμιλος Φώτος Φωτιάδης, New Baby City και G.C. School of Careers.


SupportCy 01.JPG


Το Δίκτυο #SupportCΥ δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Τράπεζας Κύπρου με τη συνεργασία του ΜΚΟ Reaction, για τη στήριξη της Πολιτείας σε κρίσιμες στιγμές. Μαζί με επιχειρήσεις, μη κυβερνητικές οργανώσεις και οργανωμένα σύνολα, δημιουργήθηκε μια δομημένη συνεργασία σε μια προσπάθεια στήριξης της κυπριακής κοινωνίας και των συνανθρώπων μας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ενάντια στον Covid-19.

Μέχρι σήμερα το #SupportCY απαριθμεί 90 μέλη και συνεχίζει να μεγαλώνει. Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να αποταθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση supportcy@bankofcyprus.com, να αναφέρουν τα βασικά στοιχεία της προσφοράς τους και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ