Εξαφανίστηκε το 1991 στην Κύπρο και την βρήκαν 30 χρόνια μετά στην Αριζόνα των ΗΠΑ

Η απίστευτη ιστορία μιας Βρετανίδας που λύθηκε 3 δεκαετίες μετά.

Με μία περίεργη ιστορία εξαφάνισης ασχολήθηκαν πρόσφατα τα βρετανικά Μέσα, καθώς η υπόθεση επανήλθε στο προσκήνιο όταν εν τέλει η Αστυνομία εντόπισε την 54χρονη σήμερα Βρετανία έπειτα από προσπάθειες 30 χρόνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία του Dorset και τη Mirror, η 54χρονη Lee-Tracey Miley είχε εξαφανιστεί πριν 30 χρόνια, όταν έφυγε από το Bournemouth, για να ζήσει μόνιμα στην Κύπρο. Όταν έφυγε από το Bournemouth το 1991 και πριν καταλήξει στην Κύπρο, πήγε για διακοπές στην Αίγυπτο και έπειτα, όταν ήρθε στη χώρας, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να παραμείνει σε κωματώδη κατάσταση για καιρό. Όταν συνήλθε η μνήμη της είχε χαθεί και δεν είχε κανένα στοιχείο από το παρελθόν της.

Η οικογένειά της, πίσω στη Βρετανία, όλα τα προηγούμενα χρόνια έκανε διάφορες προσπάθειες για να την εντοπίσει, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα, με τον γιο της να δηλώνει εν τέλει την εξαφάνισή της στην αστυνομία του Dorset, το 2019, γεγονός που εγείρει πολλά ερωτήματα.

Ωστόσο, μετά τη δήλωση εξαφάνισης ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της και από τα στοιχεία προέκυψε ότι η Miley το 2003 ζούσε στο Λονδίνο, ενώ ένα χρόνο μετά ταξίδεψε στις ΗΠΑ και ζούσε στην Αριζόνα.

Μετά από σχετικό αίτημα, οι Αρχές των ΗΠΑ την εντόπισαν τελικά στην Αριζόνα και εκεί άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης. Η Miley όσο καιρό ζούσε τις ΗΠΑ προσπάθησε αρκετές φορές να εντοπίσει τους δικούς της, χωρίς επιτυχία, καθώς από τότε που τους άφησε είχαν αλλάξει πολλές φορές διεύθυνση.

Μετά τον εντοπισμό της, η 54χρονη πλέον βρίσκεται σε τακτική επαφή με την οικογένειά της, παρά το γεγονός ότι ζουν μακριά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ