14 αγόρια και τρεις δεκαετίες μετά κατάφεραν τελικά να κάνουν κορίτσι

Το 2020 τους έφερε αυτό που χρόνια λαχταρούσαν.

Article featured image
Article featured image

Η οικογένεια Schwandt ποζάρει ευτυχισμένη το 2018, λίγο μετά τη γέννηση του 14ου παιδιού τους, το οποίο για ακόμη μία φορά ήταν αγόρι. Ξεκινώντας από τα αριστερά, είναι ο Tommy, ο Calvin, ο Drew, ο Tyler, ο Zach, ο Brandon, ο Gabe, ο Vinny και ο Wesley. Ενώ καθήμενοι, ξεκινώντας από πάνω αριστερά, βλέπουμε τους Charlie και Luke, την Kateri (μητέρα) να κρατάει τον Finley και τον Jay (πατέρα) με τους Tucker και Francisco.


201108114155-01-family-with-14-sons-welcomes-daughter-trnd-exlarge-169.jpg


Έπειτα από τρεις δεκαετίες προσπαθειών οι Kateri και ο Jay Schwandt κατάφεραν επιτέλους να υποδεχτούν στη μεγάλη τους οικογένεια το κορίτσι που για χρόνια επιθυμούσαν με την ευτυχία τους να διαγράφεται στα πρόσωπά τους.

Το ζευγάρι από το Michigan με τους 14 γιους, υποδέχτηκε πρόσφατα το 17ο μέλος του, την Maggie Jayne, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. «Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και πολύ ενθουσιασμένοι που η Maggie μπαίνει στην οικογένειά μας» αναφέρει ο πατέρας στην εφημερίδα Detroit Free Press. «Αυτός ο χρόνος θα είναι αξέχαστος για πολλούς λόγους, μα κυρίως επειδή λάβαμε το μεγαλύτερο δώρο που μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε», συμπληρώνει.

3WWSJT6UHJB2POV37UB3PFNQMM.jpg


Από την άλλη, ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, ο 28χρονος Tyler Schwandt ανέφερε πως θα χρειαστεί χρόνος προσαρμογής για εκείνον και τα αδέλφια του να έχουν ένα κορίτσι στο σπίτι, ειδικά όταν θα πρέπει να θυμούνται να κατεβάζουν το καπάκι της τουαλέτας.

Οι Schwandts, ο οποίοι παντρεύτηκαν το 1993 ολοκληρώνοντας έναν έρωτα που ξεκίνησε από το σχολείο, είναι σήμερα 45 ετών και πλέον έχουν ολοκληρώσει την ευτυχία τους.


Με πληροφορίες από CNN

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ