Το «Sex and the City» μπαίνει ξανά στα σπίτια μας

Νέα επεισόδια, με μια ηχηρή απουσία όμως.

Article featured image
Article featured image

Το επιτυχημένο franchise θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη, με μικρό αριθμό επεισοδίων και θα προβληθεί μέσω της πλατφόρμας του HBO Max, αναφέρουν πηγές που επικαλείται το Page Six.

Στη σειρά θα πρωταγωνιστούν όλα τα αστέρια της σειράς εκτός από την Κιμ Κατράλ (Σαμάνθα), η οποία επανειλημμένα έχει δηλώσει ότι δεν θα την ενδιέφερε η αναβίωση του «Sex and the City».

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είπε στο Entertainment Tonight ότι θα ενδιαφερόταν να κάνει «κάποια επεισόδια του "Sex and the City"», αλλά «δεν θα το αποκαλούσα επανεκκίνηση θα το αποκαλούσα "επίσκεψη"».

«Θα ήθελα να δω πού βρίσκονται όλοι. Είμαι περίεργη, ο κόσμος έχει αλλάξει από την ταινία... η τεχνολογία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η σεξουαλική πολιτική και τα κινήματα #MeToo και το Time's Up... Νομίζω ότι η Κάρι Μπράντσο θα ήθελε πάρα πολύ να μοιραστεί τα συναισθήματα και τις σκέψεις της», είπε η Πάρκερ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Σκηνοθέτησε τον θάνατό του για να γλιτώσει τη φυλακή

Article featured image

Τρεις ελληνικές πόλεις στη λίστα με τις κορυφαίες του κόσμου για street food

Article featured image

Οι Beatles βγάζουν νέα έκδοση του «Rubber Soul» με ένα άγνωστο τραγούδι του Τζον Λένον