Ο Μητροπολίτης Μόρφου δεν θα βάλει το εμβόλιο για να μην γίνει… ντομάτα

Το τελευταίο βίντεο-τοποθέτηση του Μόρφου Νεόφυτου είναι το πιο απολαυστικό δώρο για το κλείσιμο του 2020.

Σχόλιο: Ανδρέας Κάτσιης

Μπορεί πλέον να αποτελεί μία από τις πιο γραφικές φιγούρες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, περισσότερο και από τους αντιεμβολιαστές και τους τύπους που καίνε τις κεραίες 5G, χωρίς να έχουμε 5G, ωστόσο, υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείς να μην του δώσεις τη δέουσα σημασία, κάτι για το οποίο προσπαθεί άλλωστε πάρα πολύ ο Μητροπολίτης Μόρφου.

Λίγο καιρό μετά την βαρυσήμαντη ανακάλυψή τους πως ο Αστερίξ είχε προβλέψει την έλευση του κορωνοϊού, ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, δημοσίευσε καινούργιο βίντεο στο οποίο εξηγεί γιατί δεν θα βάλει το εμβόλιο κατά του covid-19.

Τις απόψεις του σχετικά με το εμβόλιο φυσικά τις γνωρίζαμε καιρό τώρα, αλλά η νέα του τοποθέτηση είναι μακράν η καλύτερη απ’ όλες τις προηγούμενες.

Όπως είπε, ο ίδιος δεν πρόκειται να κάνει το εμβόλιο γιατί δεν θέλει να γίνει, λέει, μεταλλαγμένο προϊόν της Νέας Τάξης Πραγμάτων, για να συμπληρώσει πως όσοι το κάνουν θα μεταλλαχθούν σε άρρωστα και άγευστα όντα, όπως ακριβώς οι μεταλλαγμένες ντομάτες που τρώμε χειμώνα-καλοκαίρι.

Φυσικά, η τοποθέτησή του δεν έμεινε μέχρι εκεί, καθώς προέβλεψε και το μέλλον λέγοντας πως: «η επόμενη αρρώστια δεν θα προστατεύεται από μάσκα. Τι θα γίνει; Ούτε με εμβόλια. Τα εμβόλια θα αποδειχθούν πολύ επικίνδυνα για τον άνθρωπο. Όπως έχουμε τα μεταλλαγμένα προϊόντα, θα έχουμε σιγά σιγά και μεταλλαγμένους ανθρώπους».

Λίγο πριν την έλευση του νέου έτους, πάρτε μια γερή μεταλλαγμένη δόση από τις τελευταίες ώρες του τρέχοντος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ