Εκστρατεία «Εξερευνούμε την Κύπρο. #PameVouna»

Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο όπου προτεραιότητα αποτελεί η υγεία των συνανθρώπων μας ακόμη και αν το κόστος είναι βαρύ για τον τουρισμό και τις υπόλοιπες επιχειρήσεις. Ωστόσο, μια απόδραση στη φύση, σύμφωνα πάντα με τα μέτρα και τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και της επιδημιολογικής ομάδας, αποτελεί μια ιδανική διέξοδο και ενισχύει την ψυχολογία.

Article featured image
Article featured image

Παράλληλα, ο περιορισμός των ταξιδιών στο εξωτερικό αποτελεί και μια ευκαιρία να γνωρίσουμε την ύπαιθρο του νησιού μας. Οι κοινότητες του Τροόδους αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για χειμερινές διακοπές καθώς τα μυστικά και οι ομορφιές της καταπράσινης καρδιάς της Κύπρου μένουν ανεξερεύνητες απο την πλειοψηφία του πληθυσμού μας.

‘Ετσι, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Τροόδους (ΕΤΑΠ Τροόδους), αποφάσισε να προχωρήσει με την έναρξη της προγραμματισμένης εκστρατείας της «Εξερευνούμε την Κύπρο. #PameVouna», με σκοπό την ενίσχυση της επισκεψιμότητας και διαμονής στις εκατοντάδες κοινότητες του Τροόδους. Η εκστρατεία #PameVouna, εκτός από την ενημέρωση του κοινού για την περιοχή του Τροόδους ως προορισμό διακοπών, στοχεύει και στην προβολή της φυσικής περιοχής, των καταλυμάτων, των τοπικών επιχειρήσεων και καταστημάτων, στην προώθηση του slogan «Πάμε Βουνά», και στην ενίσχυση της συμμετοχής του κοινού στην εκστρατεία μέσω της χρήσης του hashtag «#PameVouna».

Σε συνεργασία με πολλές εταιρείες και επιχειρήσεις και υπό την διοργάνωση της Web Theoria – Web Design & Internet Marketing Agency – η εκστρατεία «Πάμε Βουνά» έχει ήδη ξεκινήσει στα social media όπου άτομα και εταιρείες συμβάλλουν στο κοινωνικό μήνυμα με ανάρτηση ποστ ή story στο προφίλ τους χρησιμοποιώντας μία φωτογραφία από την ευρύτερη περιοχή του Τροόδους με το προαναφερθέν σλόγκαν και κάνοντας tag το @mytroodos. Kατά την έναρξη της εκστρατείας, τα πόστ και stories τους δημοσίευσαν ταυτόχρονα το πρωί της Τετάρτης 11/11 πολλοί γνωστοί συμμετέχοντες όπως:

Influencers:

Νικόλας Ιωαννίδης (@nicolasioannides)

Γιώτα Κουφαλίδου (@yiotakoufalidou)

Άντρη Καραντώνη (@antrikarantoni)

Κρίστυ Αγαπίου (@kristyagapiou)

Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη (@thelxia_valeria_frangoudes)

Νάσια Σιαηλά (@nasia.si)

Αφροδίτη Δερματά (@afroditidermata)

Ραφαέλλα Χριστοδούλου (@rafaella_christ)

Nick Christopher (@nick_christopher)

Ειρήνη Καραντώνη (@irenekarantoni)

Μαρκέλλα Μαρίνα Κωνσταντίνου (@marcellamarinac)

Νίκη Αλεξάνδρου (@nikolalexandrou)

Λιάνα Μιχαήλ (@liana.michael)

Νίκος Κανέτη (@nikos_kaneti)

Μαρία Πορφυρίου (@mariaporfiriou)

Χριστίνα Αργυρού (@christinaargyrou)

Βάσω Πέτρου (@vaso_petrou)

Nature Cyprus (@naturecyprus)

E-Cyprus Hotels (@ecyprushotels)

Επιχειρήσεις:

Web Theoria (@webtheoria)

Κτήμα Γερόλεμο (@ktima_gerolemo)

Κτήμα Αντωνιάδης (@antoniadeswinery)

EMP Medic (@empmedic)

Michelle Stephanie (@michellestephaniejewellery)

Mr. Penguin Water (@mr.penguin.water)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ