Η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τη Βασίλισσα Ελισάβετ στον 5ο κύκλο του «The Crown»

Και η ανακοίνωση που θα απογοητεύσει τους φανατικούς της σειράς.

Article featured image
Article featured image

Το Netflix ανακοίνωσε χθες Παρασκευή πως η δημοφιλής βρετανική σειρά «The Crown», που εξιστορεί τη νεότερη ιστορία του στέμματος, θα ολοκληρώσει τον κύκλο της μετά την 5η σεζόν, τερματίζοντας τις φήμες για συνέχειά των επεισοδίων μέχρι το σήμερα.

«Στην αρχή είχα φανταστεί τη σειρά να ολοκληρώνεται στις 6 σεζόν. Τώρα, όμως, που ξεκινήσαμε τα γυρίσματα για τον 5ο κύκλο, έγινε ξεκάθαρο πως είμαστε στο κατάλληλο σημείο να σταματήσουμε», ανέφερε ο δημιουργός της σειράς Peter Morgan στο BuzzFeed, ξεκαθαρίζοντας πως το Netflix και η Sony στήριξαν την απόφασή του.

5e3455661f00009a0d85aa95.jpeg


Παράλληλα το Netflix αποκάλυψε και την ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τη Βασίλισσα Ελισάβετ σε μεγαλύτερη ηλικία, στον 5ο κύκλο, την υποψήφια για Όσκαρ Imelda Staunton, την οποία γνωρίσαμε ευρέως από τις ταινίες του Harry Potter, ως Dolores Umbridge.

Ο Morgan αποκάλυψε παράλληλα πως ο 5ος κύκλος θα μεταφέρει το κοινό μέχρι τον 21ο αιώνα, χωρίς να δίνει καθόλου στοιχεία για το πώς σκοπεύει να ολοκληρώσει τη σειρά.


Για τον 4ο κύκλο που ήδη έχει προχωρήσει στα γυρίσματα, την πριγκίπισσα Diana θα ενσαρκώσε ηθοποιός Emma Corrin, η οποία μοιάζει εκπληκτικά στην πριγκίπισσα του λαού.

latinx_1054_crown_295484_560x315_1619795523719.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ