Η κόρη του Ρίτσου έχει κάτι να πει για τον Σέπο

Κάνοντας μάλιστα αναφορά στη δήλωση του Σέπου, από το 2014, ότι «ο Ρίτσος δεν πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία».

Article featured image
Article featured image

Η συγγραφέας και κόρη του μεγάλου Έλληνα ποιητή, μετά και τα σχόλια για το ολοκαύτωμα και το διπλωματικό επεισόδιο που προκάλεσε, τοποθετήθηκε με μια ανάρτηση στο Facebook.


Αυτούσια η ανάρτησή της:

Μετά παραπονιόμαστε εμείς για την κυρία Κεραμέως!

Τί να πουν και οι αδελφοί Κύπριοι, που το Υπουργείο Παιδείας τους διατηρεί στη θέση του και αναβαθμίζει σε Διευθυντή του Παγκύπριου Γυμνασίου, ένα ον ονόματι Λοϊζος Σέπος, για το οποίο υπάρχουν μύριες όσες καταγγελίες από συναδέλφους του, από μαθητές, από ενώσεις γονέων και κηδεμόνων.

Βίος και πολιτεία το όν!

Το 2014 είχε πει πως ο Ρίτσος δεν πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία γιατί ήταν συμμορίτης και πως δεν ήξερε ποιος είναι ο Ναζίμ Χικμέτ.

Ως Διευθυντής στο Λύκειο Ακροπόλεως ήρθε σε σύγκρουση με τους μαθητές αναγκάζοντας την Επίτροπο Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, να παρέμβει με επιστολή της προς το Υπουργείο Παιδείας.

Σε άλλο περιστατικό, έπειτα από διαμάχη του με την Ομοσπονδία Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης, τα μέλη της Ομοσπονδίας προχώρησαν σε καταγγελία εναντίον του.

Γνωστό και το επεισόδιο τής με σκαιότατο τρόπο εκδίωξης από το σχολείο μαθήτριας που φορούσε μαντήλα.

Το αποκορύφωμα όλων, μέχρι και διπλωματικό επεισόδιο προκάλεσε το όν, αναγκάζοντας τον Πρεσβευτή της Ρωσίας, να αποχωρήσει από εκδήλωση για το ολοκαύτωμα, όταν σε ομιλία του υποστήριξε πως για το Ολοκαύτωμα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου δεν ευθύνεται μόνο η ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ αλλά και η Σοβιετική Ένωση! Γράφει και νέα ιστορία το ον!

Να τον χαίρεται το Υπουργείο Παιδείας της Κύπρου!

Κι άμα δεν αρκεί ο Διευθυντής του Παγκύπριου, να στείλουμε και μεις μερικούς Χρυσαυγίτες που μας περισσεύουν να χαρεί περισσότερο το κυπριακό Υπουργείο.

#Λοϊζος_Σέπος

Μετά παραπονιόμαστε εμείς για την κυρία Κεραμέως! Τί να πουν και οι αδελφοί Κύπριοι, που το Υπουργείο Παιδείας τους...

Posted by Ερη Ριτσου on Sunday, 9 February 2020

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ