Η Άννα Γούλα παρουσιάζει το τελευταίο της πόνημα… για το Valentine’s [ΒΙΝΤΕΟ]

Γιατί και το kitsch είναι άποψη.

Article featured image
Article featured image

Προσοχή: Περιέχει γυμνό και απρεπή εκφορά λόγου!

«Είσαι θεότητα», αναφέρει χαρακτηριστικά ένα από τα δεκάδες σχόλια κάτω από το βίντεο με τίτλο «Valentino», το καινούργιο… τραγούδι της Anna Goula που μόλις κυκλοφόρησε, ενώ ένα άλλο λέει «Τι έπος είναι αυτό».

«Φίλες και φίλοι, με χαρά σας παρουσιάζω το τελευταίο μου πόνημα. Ένα σχόλιο για τον έρωτα, την απελευθέρωση και την κ@87α! Ευχαριστώ όλους όσοι συμμετείχαν και βοήθησαν σε αυτό. Και -last but not least: Φίλοι, μην απελπίζεστε -για ΟΛΟΥΣ έχει! Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!

Με αγάπη Άννα».

Με μια λιτή αλλά περιεκτική ανάρτηση, λοιπόν, αισίως παρουσιάζει στο κοινό το νέο της τραγούδι, το οποίο κυριολεκτικά περιέχει τα πάντα!



Ποια είναι η Άννα Γούλα

Έέκανε αίσθηση όταν τραγούδησε το «Τα πίνω όλα» και όλοι άρχισαν να μιλάνε για το κορίτσι που έγινε viral τόσο γρήγορα. Γνώρισε φήμη και λατρεύτηκε από πολλούς.



Η Άννα Γούλα στην ουσία είναι η περσόνα που έχει δημιουργήσει η εικαστικός Χαρά Κολαΐτη. Η Άννα Γούλα αποτέλεσε το πρότζεκτ της ως φοιτήτρια της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, το οποίο βαθμολογήθηκε με άριστα. Τον Οκτώβριο του 2007, μόλις παρέδωσε την πτυχιακή της, ανέβασε τα βιντεάκια της Άννας στο Youtube, κάποια από τα οποία απέσπασαν χιλιάδες views. Και έτσι άρχισαν όλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ