Τι γυρεύουν οι Μόνικα Μπελούτσι και Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στον Σχολικό Άτλα;

Φορώντας, μάλιστα, παραδοσιακές ελληνικές φορεσιές;

Τι γυρεύουν οι Μόνικα Μπελούτσι και Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στον Σχολικό Άτλα;

Φορώντας, μάλιστα, παραδοσιακές ελληνικές φορεσιές;

Article featured image
Article featured image

Αθάνατη ελληνική ομορφιά, δεν λέμε, αλλά πώς στο καλό βρέθηκαν η Μπελούτσι, η Ζέτα Τζόουνς και η Λιβ Τάιλερ στον Σχολικό Άτλα;

Κάποιος είχε την φαεινή ιδέα να πάρει φωτογραφίες απ’ το αρχείο της χορογράφου Δόρας Στράτου, με χορεύτριες που φορούν παραδοσιακές στολές της Ελλάδας, και σε κάποιες (όχι σε όλες!) απ’ αυτές, να κοτσάρει με πολύ κακό φώτοσοπ φάτσες ξένων σελέμπριτι.

atlas7.jpg

atlas8.jpg


«Είναι το οπισθόφυλλο σε έναν σχολικό άτλαντα, είναι τυπωμένο έτσι δηλαδή. Έχει κάνει φώτοσοπ τα πρόσωπα των περισσοτέρων γυναικών αλλά και του άντρα», αναφέρει η γυναίκα που έστειλε τις φωτογραφίες στα Μικροπράγματατης Lifo.

atlas4.jpg


«Έχουμε τον ίδιο άντρα -δεν αναγνωρίζω αν είναι κάποιος διάσημος- στις αντρικές στολές και: Λιβ Τάιλερ ως Μις Ιόνια νησιά, Κάθριν Ζίτα Τζόουνς ως Μις Θράκη και Μόνικα Μπελούτσι και ως Μις Πελοποννησος αλλά και ως Μις Ήπειρος! Κι η Μακεδονία κάποια άλλη είναι που δεν αναγνωρίζω.

Μόνο οι άλλες δύο είναι κανονικές και απείραχτες φωτογραφίες. Σε σημείωση κάτω από την ομαδική φωτο λέει ότι οι εικόνες είναι απ’ το αρχείο της Δόρας Στράτου (!)».

atlas5.jpg

atlas3.jpg

atlas1.jpg


Πάντως, για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, στη νέα έκδοση του Άτλαντα έχουν θολώσει τα πρόσωπα των χολιγουντιανών σταρ. Και η φάση γίνεται ακόμα πιο κουφή.

atlas21.jpg

atlas22.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ