Πού το έχεις ξαναδεί ένα 9χρονο παιδί να φωνάζει πως θέλει να αυτοκτονήσει;

Μια μητέρα δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο με τον 9χρονο γιο της, ο οποίος φωνάζει πως θέλει να πεθάνει γιατί δεν αντέχει άλλο το bullying που δέχεται στο σχολείο από τους συμμαθητές του.

Article featured image
Article featured image

Το βίντεο που δημοσιεύθηκε αρχικά στο Facebook της μητέρας του 9χρονου, την περασμένη Τρίτη, μετρά ήδη πέραν των 17 εκατομμυρίων προβολών και πέραν των 300 χιλιάδων κοινοποιήσεων.

Ίσως και να είναι από τις πιο σκληρές εικόνες που έχουμε παρακολουθήσει στα social media τα τελευταία χρόνια, σε κράτη τα οποία ευημερούν, ωστόσο η απάθεια της κοινωνίας προκαλεί αντίστοιχα μεγάλα προβλήματα στους ανθρώπους της.

Ο 9χρονος Quaden στην Αυστραλία, φαίνεται μέσα στο αυτοκίνητο της μητέρας του – αρκετά ταλαιπωρημένος και ταραγμένος- να κλαίει και να ζητάει ένα σχοινί ή ένα μαχαίρι για να αυτοκτονήσει γιατί δεν αντέχει άλλο την ψυχολογική και σωματική κακοποίηση που δέχεται στο σχολείο του εξ αιτίας του ύψους του, καθώς πάσχει από νανισμό.

Οι συγκλονιστικές σκηνές που εκτυλίσσονται στο viral βίντεο, είναι σχεδόν αδύνατον να μην σου προκαλέσουν σφίξιμο στο στομάχι. Ο μικρός, στα 6 λεπτά που διαρκεί το βίντεο, το οποίο τράβηξε η μητέρα του, φωνάζει αγανακτισμένος πως κανείς δεν κάνει τίποτα για να το σταματήσει όλο αυτό, ούτε καν η ίδια του η μητέρα και ζητάει απεγνωσμένα από κάποιον να τον σκοτώσει για να ηρεμήσει.

Αρχικά το βίντεο δημοσίευσε στο Facebook η μητέρα του Yarraka Bayles που ισχυρίζεται ότι βιντεοσκόπησε τον γιο της με σκοπό να κινητοποιηθούν και άλλοι γονείς έτσι ώστε να λάβουν δράση ενάντια στον εκφοβισμό. «Μόλις πήρα τον γιο μου από το σχολείο και είδα με τα μάτια μου το μπούλινγκ που δέχεται. Θέλω όλοι να ξέρουν, γονείς, εκπαιδευτικοί και δάσκαλοι ποιο είναι το αποτέλεσμα του εκφοβισμού», λέει η μητέρα. Ενώ παράλληλα λέει πως πολλές φορές ενημέρωσε το σχολείο και τους δασκάλους του μικρού, αλλά κανείς δεν έκανε κάτι ουσιαστικό μέχρι σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ