Στην Κύπρο ο τρομπονιστής θρύλος της Funk/Jazz, Fred Wesley

Ο σπουδαίος μουσικός που στάθηκε επί σειρά ετών δίπλα στον ανεπανάληπτο James Brown, έρχεται Κύπρο για τέσσερις μαγευτικές εμφανίσεις.

Article featured image
Article featured image

Ο Fred Wesley έχει ταυτιστεί με μερικές από τις καλύτερες στιγμές της Funk/Jazz μουσικής όλων των εποχών, τόσο με το συγκρότημα 'The JBs' σε συνεργασία με τον James Brown, όσο και μετέπειτα με τους 'The New JBs'. Ο 76χρονός Αμερικανός μουσικός είναι επίσης αναγνωρισμένος σε όλο το κόσμο για την απίστευτη δουλεία του – παίζοντας, επιβλέποντας ή συνθέτοντας – με καλλιτέχνες και θρύλους της μουσικής σκηνής όπως Funkadelic, Parliament, George Clinton, Maceo Parker, Count Basie, Ray Charles, Aretha Franklin, Curtis Mayfield, Barry White, Van Morrison, Lenny Kravitz και άλλους πολλούς.


Ο καλλιτέχνης με το τόσο εντυπωσιακό βιογραφικό θα βρεθεί σύντομα στην Κύπρο μαζί με τους 'Generations Trio', που αποτελούνται από τον ίδιο στο τρομπόνι και στα φωνητικά, τον 26χρονο Ιταλό και ταλαντούχο Leonardo Corradi σε άλλα μουσικά όργανα, και τον 47χρονο Γάλλο ντράμερ, Tony Match.


Οι τρεις μουσικοί θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αποτίνουν αρχικά φόρο τιμής στον διάσημο Jazz μουσικό Jimmy Smith, και στη συνέχεια να ανεβάσουν τους ρυθμούς με τις πιο εμπνευσμένες ερμηνείες τους.

Στις προγραμματισμένες παραστάσεις του Μαρτίου, το κοινό θα πρέπει να αναμένει μια πραγματικά συναρπαστική και αναζωογονητική εμπειρία, με το ταλέντο του Wesley, την -εφάμιλλη του Smith και άλλων θρύλων της Funk/Jazz μουσικής- ενέργεια του Corradi και φυσικά τον Match να παίζει σε ηλεκτρονικούς ήχους και αφρικανικούς ρυθμούς.


Σε όλες τις παραστάσεις θα απαγορεύεται το κάπνισμα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ravens Music Hall, Λεμεσός, 19.30.

ΔΕΥΤΕΡΑ 23 & ΤΡΙΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ

Θέατρο Δέντρο, Λευκωσία, 20.30.

ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

Μαρκίδειο Θέατρο, Πάφος, 20.00.

Εισιτήρια: €25 (στην είσοδο) και (€20 προπώληση).

Πληροφορίες: 99498642

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ