Ο 9χρονος Quaden έζησε την καλύτερη μέρα της ζωής του

Με τους αγαπημένους του παίκτες σ' έναν αγώνα αυστραλιανού ράγκμπι.

Article featured image
Article featured image



Στο πλευρό της εθνικής ομάδας All-Stars του αυστραλιανού ράγκμπι βρέθηκε χθες ο 9χρονος Quaden, που έγινε γνωστός παγκοσμίως μέσα από βίντεο στο οποίο ζητούσε να πεθάνει λόγω bullying.


Quaden-Bayles-Aussie-boy.jpg




Ο μικρός Quaden, που πάσχει από νανισμό, ζήτησε από τη μητέρα του να του φέρει ένα σχοινί για να κρεμαστεί, αφού ήθελε να πεθάνει λόγω του εκφοβισμού που δέχεται στο σχολείο.


Ανάμεσα στους εκατοντάδεις ανθρώπους που δημοσίευσαν μηνύματα υποστήριξης στα social media ήταν και ο ηθοποιός Χιου Τζάκμαν, καθώς και ο παίκτης του NBA Ενές Καντέρ, ενώ δημιουργήθηκε πλατφόρμα δωρεών, ώστε ο Quaden να ταξιδέψει στην Καλιφόρνια και να επισκεφθεί την Ντίσνεϊλαντ.

Παρόλα αυτά, το όνειρο του 9χρονου Quaden είναι να γίνει παίκτης ράγκμπι και χθες μπήκε πρώτος στο γήπεδο με την ομάδα των Indigenous All-Stars για την αναμέτρησή τους με τους Maori All Stars.


bullied-schoolboy-with-dwarfism-quaden-bayles-walks-onto-pitch-with-rugby-heroes.jpg



Ο Quaden μπήκε στο στάδιο κρατώντας από το χέρι τον αρχηγό της ομάδας, Joel Thompson, πόζαρε με τους παίκτες, και σήμανε την έναρξη του παιχνιδιού.

udRfVTnMkVAZtJGDoiLf.jpg



Αν και τίποτα δεν μπορεί να διορθώσει όσα έζησε ο μικρός Quaden, η μητέρα του δήλωσε πως ο γιος της, «έζησε την καλύτερη ημέρα της ζωής του».

PRI_140919142.jpg



62ed5922-4769-446a-899f-2d128bcc3c67.jpg



Bullied-Australian-boy-Quaden-Bayles-takes-center-stage-at-All.jpg



77b02e3c637e79efe55ebf0732bd6ba4.webp

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ