«Να διασκεδάζετε στον παράδεισο μέχρι να ξαναβρεθούμε...»

Η σύζυγος του Kobe Bryant, Vanessa, συγκίνησε με την ομιλία της στην τελετή που ήταν αφιερωμένη στο σύζυγο και την κόρη της.

Article featured image
Article featured image

Άκρως συγκινητικό ήταν το δημόσιο «αντίο» το βράδυ της Δευτέρας στον Kobe Bryant, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε αεροπορικό δυστύχημα στις 26 Ιανουαρίου όταν συνετρίβη το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε μαζί με την 13χρονη κόρη του και άλλους επτά ανθρώπους.

Από τις στιγμές που ξεχώρισαν στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Στέιπλς Σέντερ, την έδρα των Los Angeles Lakers με την οποία μεγαλούργησε ο Black Mamba, ήταν ο αποχαιρετισμός του έτερου μεγάλου του ΝΒΑ, Michael Jordan, ο οποίος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μιλώντας για τον φίλο του.

Η κορυφαία στιγμή ωστόσο ήταν αυτή της ομιλίας της Vanessa Bryant για τον αγαπημένο σύζυγό της και την επίσης αγαπημένη κόρη της.

Μίλησε για τον άνθρωπο, πατέρα και σύζυγο Kobe και πραγματικά... ράγισε καρδιές. Ειδικά με τον τρόπο που επέλεξε για να «κλείσει» την ομιλία της: «Να διασκεδάζετε στον παράδεισο μέχρι να ξαναβρεθούμε...».

Επίσης, ανέφερε όλα όσα έκαναν στην καθημερινότητά τους, Για το πρωινό ξύπνημα, το φιλί που ζητούσε και της έδινε απλόχερα η Τζίτζι, μέχρι και το ταξίδι που ήθελε να πάει ο Kobe μαζί της, αλλά δεν πρόλαβε...


Η σύζυγος του «Black Mamba» συγκίνησε τους πάντες και στο τέλος, κατεβαίνοντας από τη σκηνή, είδε τον Air Jordan να τείνει το χέρι του προς το μέρος της και να την κρατά, για να την οδηγήσει στη θέση της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ