Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το περιστατικό με τον εθνοφρουρό στο οδόφραγμα της Λήδρας

Στον απόηχο των αντιδράσεων μετά το βίντεο που έγινε viral στα social media.

Article featured image
Article featured image

Μετά το σάλο που προκάλεσε βίντεο που κυκλοφόρησε νωρίς το απόγευμα σήμερα στο social media, από τις διαμαρτυρίες για το κλείσιμο των οδοφραγμάτων, το οποίο δείχνει διαμαρτυρόμενο να επιτίθεται σε εθνοφρουρό, ο Αρχηγός της Αστυνομίας διέταξε έρευνα για το περιστατικό, ενώ έχουν ενημερωθεί ο υπουργός και αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης.


Αυτούσια η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Σε σχέση με το σημερινό περιστατικό στην περιοχή της Λήδρας, όπου άτομο/α φαίνονται σε βίντεο να σπρώχνουν και να χτυπούν Εθνοφρουρό, ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης, από την πρώτη στιγμή που έτυχε ενημέρωσης, έδωσε άμεσα οδηγίες στον Βοηθό Αρχηγό Επιχειρήσεων, για άμεση και εις βάθος διερεύνηση του επεισοδίου.

Τονίζουμε, ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές, δεν θα γίνουν ανεκτές, ιδιαίτερα σε βάρος ατόμων που βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία.

Όλες οι συμπεριφορές και οι πράξεις που σχετίζονται με τα σημερινά γεγονότα, θα διερευνηθούν με σκοπό να εντοπιστεί ο δράστης ή και άλλα πρόσωπα που φαίνονται να λαμβάνουν μέρος στο συγκεκριμένο επεισόδιο. Τέτοια περιστατικά είναι ανεπίτρεπτα και η Αστυνομία θα επιδείξει μηδενική ανοχή.

Για το συγκεκριμένο επεισόδιο έχει ενημερωθεί ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, καθώς επίσης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ