«Ο κορωνοϊός δεν κολλάει με τη Θεία Κοινωνία γιατί ο Χριστός δεν έχει μικρόβια»

Μετά τον Μητροπολίτη Μόρφου ακόμη ένας πεφωτισμένος ιερέας τοποθετήθηκε επιστημονικά για τον κορωνοϊό.

Article featured image
Article featured image

Την παγκόσμια παράνοια που έχει καταβάλει τον κόσμο από την έξαρση του κορωνοϊού φαίνεται πως θέλησε να μετριάσει η ορθόδοξη Εκκλησία, ξεκαθαρίζοντας με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο στο χριστεπώνυμο πλήθος, πως όσοι πιστοί τηρούν ευλαβικά το λόγο του Θεού, κοινωνούν και επισκέπτονται συχνά την εκκλησία, δεν κινδυνεύουν από κανέναν κορωνοϊό.

Μετά τον «δικό» μας Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο, ο οποίος δήλωσε πρόσφατα πως «ο κορωνοϊός είναι αποτέλεσμα της αμαρτίας και της κακίας», ένας άλλος ιερέας θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος με την ίδια επιστημονική δεινότητα.

Καλεσμένος σε ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1, ο ιερέας Στυλιανός Καρπαθίου δίκασε όσους προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν επιδημίες και άλλα τέτοια για να χτυπήσουν τη θρησκεία μας δίνοντας τη δική του εμπεριστατωμένη εξήγηση επ’ αυτού.

Όπως ανέφερε, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος μετάδοσης κορωνοϊού και παντός είδους ιού από τη Θεία Κοινωνία, γιατί ο «ο Χριστός ποτέ δεν υπήρξε φορέας μικροβίων μέσα στην ιστορία» και αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη που επικυρώνει τα λεγόμενά του.

Εμείς, πάντως, παρακολουθώντας το βίντεο που ακολουθεί αναφωνήσαμε ένα «Κύριε Ελέησον»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ