Σε αυτά τα 10 γραφεία θα δουλεύαμε άνετα πάνω από 8ωρο

Όχι πως τα δικά μας υστερούν σε κάτι, αλλά να 'χαμε να λέγαμε...

Article featured image
Article featured image

Φαντάστηκες παρόλα αυτά πως μπορεί να μοιάζουν τα πιο εντυπωσιακά γραφεία στον κόσμο;

Κορυφαία αρχιτεκτονικά γραφεία του κόσμου δημιούργησαν όμορφους ανοιχτούς χώρους, κτίρια «βυθισμένα» στο πράσινο για να περάσει κανείς ένα παραγωγικό οκτάωρο, χωρίς στρες.

Ξεχωρίσαμε 10 γραφεία από ολόκληρο τον κόσμο, τα οποία θεωρούνται πραγματικά διαμάντια της αρχιτεκτονικής:

Naver (Σεονγκνάμ, Νότια Κορέα): Τα γραφεία της Naver στη Νότια Κορέα χαρακτηρίζονται για τη βιβλιοθήκη τους σε σχήμα λαβυρίνθου

1.jpg



Google (Ζυρίχη): Τα γραφεία της Google δεν βρίσκονται μόνο στο Mountain View, καθώς η εταιρεία έχει δημιουργήσει πραγματικά θεαματικά γραφεία και στη Ζυρίχη, τα οποία συνδυάζουν τη διασκέδαση, τη χαλάρωση και την αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων

fff.jpg


Zalando (Βερολίνο): Οι γραμμές και τα λειτουργικά περιβάλλοντα συνθέτουν τα βασικά χαρακτηριστικά της Zalando, που είναι ένας πραγματικός κολοσσός για τον τομέα του e-commerce στην Ευρώπη.

zzz.jpg



Unilever (Τζακάρτα): Η Aedas, που ανέλαβε τον σχεδιασμό των γραφείων της Unilever στην Τζακάρτα, φρόντισε ώστε οι χώροι να είναι μοναδικοί τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Βέβαια, ο καλύτερος χώρος των γραφείων είναι εκεί όπου υπάρχει πράσινο.

unilever.jpg



Airbnb (Σαν Φρανσίσκο): Τα γραφεία του Airbnb στο Σαν Φρανσίσκο είναι ένα πρότζεκτ της ίδιας της εταιρείας σε συνεργασία με το Wrns Studio και το Idf Studio. Η φιλοσοφία γύρω από τα συγκεκριμένα γραφεία είναι ότι πρόκειται για μικρά κομμάτια, τα οποία ενώνονται και δημιουργούν τον δικό τους κόσμο.

airbnb-office.jpg



Wotif Group (Σίδνεϊ): Τα γραφεία της Wotif στο Σίδνεϊ, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από την Futurespace, είναι ουσιαστικά ένας μεγάλος χώρος που συνδυάζει ένα ρετρό στιλ με ένα πιο σύγχρονο ντιζάιν.

wotif-group-sidney-offices.jpg



Birkenstock (Μελβούρνη): Το ξύλο και το πράσινο ήταν τα δύο κεντρικά στοιχεία, με βάση τα οποία δούλεψε το Melbourne Design Studio για την κατασκευή των γραφείων της Birkenstock στη Μελβούρνη.

birkenstock.jpg



AmorePacific (Σεούλ): Η AmorePacific, η πιο γνωστή εταιρεία καλλυντικών από τη Νότια Κορέα, έχει την έδρα της στη Σεούλ, με τα γραφεία της να στεγάζονται κάτω από ένα τεράστιο αίθριο.

amore-pasific-offices.jpg



Dropbox (Σίδνεϊ): Η Dropbox ανήκει στην κατηγορία των εταιρειών που τα γραφεία της θέλουν να μοιάζουν περισσότερο με σπίτι.

dropbox.jpg



Fender (Λος Άντζελες): Τα γραφεία της Fender, που κινούνται σε industrial αισθητική, έχει σχεδιάσει το Rapt Studio.

fender.jpg




Πηγή: lifo.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ