200.000 ευρώ το κόστος των «πακέτων δώρων» που θα πάρουν οι υποψήφιοι στα Όσκαρ

Δείτε τι ακριβώς θα περιλαμβάνουν.

Article featured image
Article featured image

«Πακέτο δώρων» θα κερδίσουν οι 24 διεκδικητές των πιο σημαντικών βραβείων Όσκαρ, κυρίως ηθοποιοί και σκηνοθέτες, στα οποία περιλαμβάνονται ακριβά προϊόντα αλλά και ταξίδια.

Φέτος, όπως επισημαίνει το περιοδικό Forbes, η διάσημη τσάντα θα περιλαμβάνει δώρα αξίας περίπου 205.000 ευρώ με τη συνολική αξία και των 24 τσαντών που θα δοθούν να αγγίζει το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Συγκεκριμένα στους υποψήφιους θα προσφερθούν μπουκάλια με νερό της εταιρείας Hfactor που κοστίζουν τουλάχιστον 26 ευρώ, αλλά και θεραπείες και επεμβάσεις αναζωογόνησης αξίας περίπου 23.000 ευρώ.

Στο πακέτο συμπεριλαμβάνεται μία βόλτα με υποβρύχιο αλλά μία δωδεκαήμερη κρουαζιέρα στην Ανταρκτική με το super mega yacht Scenic Eclipse. To υπερπολυτελές σκάφος, που μπορεί να φιλοξενήσει 220 άτομα διαθέτει στους επιβάτες του μπάτλερ αλλά και ελικόπτερο για εξορμήσεις στην στεριά. Η κρουαζιέρα με το Scenic Eclipse κοστίζει 75.000 ευρώ.

Παράλληλα προσφέρεται πακέτο διακοπών στη Χαβάη αλλά σε φάρο στην Τενερίφη, που έχει μετατραπεί σε ξενοδοχείο. Η μία βραδιά κοστίζει περίπου 1.600 ευρώ. Θα δοθούν επίσης άλατα που περιέχουν χρυσό 24 καρατίων και αμέθυστο αξίας 70 ευρώ, η δυνατότητα συμβουλευτικής μέσω τηλεφώνου με έναν Βρετανό life coach, σοκολατάκια κάνναβης, μία ετήσια συνδρομή σε πρακτορείο γνωριμιών, αψέντι, τεκίλα, πατάτα χωρίς γλουτένη και βότκα βιολογικού σιταριού, χειροποίητες βλεφαρίδες πολυτελείας, γλυκά και κοσμήματα με λίθους από το Αφγανιστάν.

Σημειώνεται πως τα δώρα αυτά φορολογούνται.

Πηγή: Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ