Έλληνες καλλιτέχνες οργανώνουν live streaming συναυλίες

Τελικά το να μείνουμε σπίτι γίνεται όλο και καλύτερο.

Article featured image
Article featured image

Είπαμε και θα το ξαναπούμε όσες φορές χρειαστεί, το να μείνουμε σπίτι δεν είναι προαιρετικό ούτε εναπόκειται στην προσωπική βούληση του καθενός. Είναι υποχρέωση όλων μας για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και τον τερματισμός μία ασθένειας που έχει γονατίσει τον πλανήτη.

Φυσικά κανείς δεν λέει πως το να μείνουμε σπίτι θα είναι εύκολο και βατό, μπορεί, όμως, να γίνει αρκετά ευχάριστο τόσο με την προσωπική μας συμβολή όσο και τη συμβολή τρίτων που ο καθένας από το δικό του μετερίζι προσφέρει ότι μπορεί αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Το σαββατοκύριακο το Μουσείο Παραμυθιού ξεκίνησε την live streaming ανάγνωση παραμυθιών για όλα τα παιδιά που βρίσκονται στο σπίτι, ενώ το Σάββατο το βράδυοι Minus One, έδωσαν μία ζωντανή συναυλία από το Savino Live, μέσω Facebook Live.

Πλέον αρκετοί είναι οι καλλιτέχνες που ακολουθούν αυτή την τακτική, καθώς η γενικευμένη καραντίνα σε Κύπρο και Ελλάδα δεν επιτρέπει μαγαζιά διασκέδασης ανοιχτά και οποιουδήποτε τύπου συναθροίσεις.

Το Check In μάζεψε τους Έλληνες καλλιτέχνες που ετοιμάζουν live streaming συναυλίες για να βγάλουμε το πρόγραμμά μας για τις μέρες που έρχονται.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα στο Check In Cyprus.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ