«Δεν βρίσκω πάνες για το μωρό μου. Σκεφτείτε κι εμάς που δεν μπορούμε να αγοράσουμε μεγάλες ποσότητες»

Μια μητέρα ανεβάζει βίντεο από το άδειο supermarket και γίνεται viral.

Article featured image
Article featured image

Είναι λογικό πως η επιδείνωση της πανδημίας και η καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας, σχεδόν σε όλο τις χώρες, προκάλεσε πανικό και φόβο ανάμεσα στους πολίτες, οι οποίοι έτρεξαν σε υπεραγορές και φαρμακεία για να προμηθευτούν είδη πρώτης ανάγκης τόσο σε τρόφιμα όσο και σε φαρμακεία.

Ως εδώ όλα καλά, μέχρι το σημείο που η παράνοια, η έλλειψη μέτρου και η απληστία οδήγησαν στους περισσότερους από εμάς να αγοράσουμε προμήθειες σε απίστευτες ποσότητες κάθε είδους, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ελλείψεις σε βασικά αγαθά και είδη πρώτης ανάγκης.

Μία μητέρα στις ΗΠΑ, η οποία πήγε σε μεγάλη αλυσίδα υπεραγορών για να ψωνίσει πάνες για το μωρό της, διαπίστωσε πως δεν υπήρχε ούτε και ένα κουτί διαθέσιμο, καθώς οι προηγούμενοι πελάτες ψώνισαν όλες τις ποσότητες αφήνοντας άδεια τα ράφια. Μάλιστα δοκίμασε να βρει πάνες σε όλες τις υπεραγορές της περιοχής, αλλά μάταια, καθώς δεν υπήρχε πουθενά απόθεμα.

Απελπισμένη και με δάκρυα στα μάτια, ανέβασε βίντεο στο Tik Tok, λέγοντας πως η ίδια δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να ψωνίζει μεγάλες ποσότητες, πέραν αυτών που πραγματικά χρειάζονται στο σπίτι, κάνοντας έκκληση στον κόσμο να μην αδειάζει τα ράφια καθημερινά αγοράζοντας τεράστιες ποσότητες και να σκέφτονται και τους συνανθρώπους τους που έχουν χαμηλότερα εισοδήματα.

Το βίντεο έγινε viral σε όλο τον κόσμο, στέλνοντας ένα παγκόσμιο μήνυμα ευθύνης σε όλους μας, καθώς παρόμοια περιστατικά είδαμε σε κάθε χώρα και στην Κύπρο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ