Μάθε αναλυτικά τι αλλάζει με τις υπηρεσίες της CYTA εξ αιτίας της πανδημίας

Πώς επηρεάζονται οι αποπληρωμές λογαριασμών, το mobile internet και η συνδρομητική τηλεόραση.

Article featured image
Article featured image

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου:

Οι στιγμές που ζούμε είναι πρωτόγνωρες και οι συνθήκες τις οποίες καλούμαστε να διαχειριστούμε είναι δύσκολες. Σε αυτή την έκτακτη κατάσταση, επιστρέφουμε εκεί που ξεκινήσαμε. Οι πελάτες μας ήταν και παραμένουν η πρώτη μας προτεραιότητα. Είμαστε δίπλα τους, αντλούμε δύναμη από αυτούς και μαζί θα βγούμε δυνατότεροι από αυτή την δοκιμασία. Είναι η ώρα να στηρίξουμε έμπρακτα αυτούς που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Με αυτή την τοποθέτηση, η Cyta, σε συνέχεια της δωρεάς ύψους €300.000 προς το Υπουργείο Υγείας, καθώς και των παροχών που έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί, ανακοινώνει μια νέα σειρά ενεργειών στήριξης των πελατών της:

 1. Παρατείνεται η περίοδος μη διακοπής υπηρεσιών λόγω απλήρωτου λογαριασμού, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020.
 2. Διπλασιάζεται ο όγκος Mobile Internet από την 1η Απριλίου 2020 και για περίοδο τριών μηνών σε όλους τους πελάτες
 3. με πρόγραμμα Συμβολαίου (RED, Classic, MakeYourOwn, Mobile Wi-Fi, VMB, Youth).
 4. με πρόγραμμα Προπληρωμένης soeasy (soeasy Plus/Youth) και με αγορά πακέτων Mobile Internet.
 5. Διπλασιάζεται η ταχύτητα για τα προγράμματα FREEDOM και FREEDOM Plus από την 1η Απριλίου 2020 και για περίοδο τριών μηνών.
 6. Δεν θα εφαρμοστεί καμία πρόσθετη χρέωση σε πελάτες που έχουν εγκλωβιστεί σε χώρες της ΕΕ και υπερβαίνουν το επιτρεπόμενο όριο χρήσης υπηρεσιών Περιαγωγής (roaming) για περίοδο τριών μηνών.
 7. Εμπλουτίζεται το περιεχόμενο των ταινιοθηκών Nova on Demand και Disney on Demand, το οποίο προσφέρεται για τους πελάτες των πακέτων Variety και Super Pack της Cytavision, χωρίς χρέωση.
 8. Εμπλουτίζεται χωρίς χρέωση το περιεχόμενο ψυχαγωγίας για τους πελάτες του Cytavision Value Pack με:

  α) τα κανάλια ταινιών Village Cinema HD, Movies Best HD και Novalifε, από την 1η Απριλίου 2020 και για περίοδο τριών μηνών.
  β) την παιδική ταινιοθήκη της Disney, από την 1η Απριλίου 2020 και για περίοδο τριών μηνών.

 9. Αυξάνονται οι ταυτόχρονες θεάσεις της υπηρεσίας CytavisionGo σε δύο συσκευές για περίοδο τριών μηνών.
 10. Προσφέρεται δωρεάν εγκατάσταση Cytavision μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020.
 11. Παρέχεται δωρεάν εγκατάσταση και μηνιαία συνδρομή για περίοδο τριών μηνών στο πακέτο Cytavision Hotel Pack σε ξενοδοχειακές μονάδες που φιλοξενούν συνανθρώπους μας που τελούν σε περιορισμό (υπάρχουν τεχνικές προϋποθέσεις).
 12. Προσφέρεται δωρεάν εγκατάσταση για Σταθερές Υπηρεσίες Διαδικτύου και Τηλεφωνίας, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020.
 13. Παρέχεται δυνατότητα προσωρινής αποσύνδεσης της υπηρεσίας Cytavision Public Pack για όλη την περίοδο που οι επιχειρήσεις θα είναι κλειστές, ώστε μόλις αρθούν οι περιορισμοί, να μπορούν να ενεργοποιήσουν ξανά τις υπηρεσίες τους.
 14. Παρέχονται δωρεάν για τρεις μήνες εργαλεία που επιτρέπουν τη συνέχεια της επιχειρηματικής δραστηριότητας των πελατών της. Περισσότερες πληροφορίες στο www.cyta.com.cy/business
 15. Παρέχονται δωρεάν για τρεις μήνες αναβαθμισμένα εργαλεία τηλε-εργασίας (Microsoft Office 365, Business Cloud, VPN, Meet Me Conference)

Για περισσότερες πληροφορίες οι πελάτες της Cyta μπορούν να καλούν δωρεάν το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης 132, ενώ οι Επιχειρηματικοί Πελάτες του Οργανισμού μπορούν να καλούν το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης 150.

Για την εξυπηρέτησή τους, οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να απευθύνονται και στα άλλα διαθέσιμα σημεία επαφής που αναφέρονται στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/personal-contact-us

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ