Έλληνας οπαδός βρίζει τους Αντετοκούνμπο και εκείνοι γυρνάνε να του απαντήσουν [ΒΙΝΤΕΟ]

Χυδαία φραστική επίθεση ενάντια σε Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, από οπαδό, μετά την ήττα από τους Λέικερς.

Article featured image
Article featured image

Ενώ κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια του «Στέιπλς Σέντερ» οι Αντετοκούνμπο, ένας οπαδός, πιθανότατα, Έλληνας, άρχισε να τους βρίζει στα ελληνικά. Συγκεκριμένα, απευθυνόταν στον Γιάννη.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος ακολουθούσε, έτρεξε προς τη μεριά του οπαδού για να ζητήσει το λόγο, ενώ το σκηνικό έλαβε τέλος μετά από λίγα δευτερόλεπτα, με τους δύο παίκτες να κατευθύνονται τελικά στα αποδυτήρια.

«Δεν μιλάνε έτσι, δεν μιλάνε. Να σε χαίρονται τα παιδιά σου, μπράβο, μπράβο», ακούγεται να λέει ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.


Τρίτη σερί ήττα για τους Μπακς

Οι Μπακς ηττήθηκαν, παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, για τρίτη φορά στα τελευταία δέκα παιχνίδια του στο NBA. Οι Μπακς ηττήθηκαν με 113-103 από τους Λέικερς στην πολυαναμενόμενη «μάχη» των ομάδων με τα καλύτερα ρεκόρ σε Ανατολή και Δύση.


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν σε ακόμη ένα παιχνίδι ο κορυφαίος για τα «ελάφια», καθώς αγωνίστηκε για 36 λεπτά με απολογισμό 32 πόντους (9/15 δίποντα, 1/6 τρίποντα, 11/14 βολές), 11 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη όμως οι Λέικερς είχαν σε εξαιρετική βραδιά τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ