Έλληνας πολιτικός λανσάρει κηραλοιφή για τον κορωνοϊό

Όπως αναφέρει, η «θαυματουργή» κρέμα με το όνομα Βυζαντινόν, μεταξύ άλλων, περιέχει δηλητήριο οχιάς, μέδουσας και ρίγανη!

Article featured image
Article featured image

Δεν μας έφτανε ο τα-λιγουρεύεστε-υπουργός-και-απόλυτος-τηλεπωλητής-Άδωνης, άλλος ένας Έλληνας πολιτικός-βουλευτής-αρχηγός κόμματος έσκασε μύτη στην τηλεπώληση. Και μάλιστα, εμφανίστηκε την καταλληλότερη στιγμή.


Ο πρόεδρος του κόμματος Ελληνική Λύση, Κυριάκος Βελόπουλος, έχει λέει… τη λύση για το πρόβλημα με τον κορωνοϊό. Την ώρα που οι μεγάλες φαρμακευτικές κάνουν αγώνα δρόμου για να βρουν το εμβόλιο κατά του ιού, ο Βελόπουλος ξεκίνησε ήδη τις πωλήσεις μιας θαυματουργής κρέμας που χρησιμοποιώντας την... δεν έχετε, λέει, να φοβάστε τίποτα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος ο άρχοντας στην εκπομπή της 4ης Μαρτίου:

«Ο κοροναϊός είναι ένα θέμα. Με την Βυζαντινόν, αποτρέπετε κάθε μικρόβια από τα χέρια σας. Είναι φυσικό, φόρμουλα με βότανα μέσα. Μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ. Μετά κάνετε 17 χειραψίες. Έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών. Ούτε να φοβάσαι τον κοροναϊό. Ούτε τίποτα. Έχει από τα λίγα βότανα που είναι δυσεύρετα. Ούτε κοροναϊό, ούτε να φοβάστε ιώσεις, ούτε να φοβάστε τίποτα. Δεν υπάρχει καλύτερο προϊόν από αυτό εδώ. Αντιβακτυριακό για κοροναϊούς και λοιπά και δε φοβάσαι τίποτα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ