Ζευγάρια που παντρεύτηκαν εν μέσω καραντίνας

Μεγάλες Εικόνες (από καταστάσεις που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί).

Ζευγάρια που παντρεύτηκαν εν μέσω καραντίνας

Μεγάλες Εικόνες (από καταστάσεις που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί).

Article featured image
Article featured image

Εδώ και μέρες έχει γίνει μέγα θέμα συζήτησης, στην Κύπρο, το ζήτημα των γάμων που έχουν ακυρωθεί εξ αιτίας της πανδημίας αλλά και αυτών που έχουν προγραμματιστεί αργότερα μέσα στο χρόνο. Πότε θα επιτραπούν και πάλι οι μαζικές συγκεντρώσεις και πότε πρέπει να επαναπρογραμματίσουν αυτοί που ακύρωσαν; Θα επιτραπούν οι δεξιώσεις με πολλά άτομα αργότερα μέσα στο χρόνο ή θα είναι επίφοβο;

Αγωνίες και απορίες δικαιολογημένες, αν αναλογιστεί κανείς πως ένας γάμος βασισμένος στα κυπριακά standards θέλει τουλάχιστον δύο χρόνια πριν προετοιμασία, ενώ ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων δίνεται ως προκαταβολή. Ενώ ας μην ξεχνάμε πως η σεζόν τέλεσης θρησκευτικών γάμων έχει περιορισμένη γκάμα.


Αυτά, όσο αφορά την Κύπρο και την Ελλάδα, γιατί σε άλλες χώρες, που τέτοιες αγκυλώσεις δεν υφίστανται, τα ζευγάρια καταφέρνουν να παντρευτούν ακόμη και εν μέσω καραντίνας, έστω και αν παρόντες στην τελετή είναι μόνο το ζευγάρι και το άτομο που θα διαβάσει τους όρκους.

Κάποια ζευγάρια βρήκαν μερικούς καινοτόμους τρόπους για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.Sergei Bobylev-TASS-Getty Images Μόσχα.jpg

Μόσχα, Sergei Bobylev/TASS/Getty Images


https___cdn.cnn.com_cnnnext_dam_assets_200421104855-03-weddings-coronavirus-unf-restricted.jpg

Ο Martin Garret και η Dr. Brecken Armstrong, παντρεύτηκαν σε μία μικρή τελετή στην Καλιφόρνια. Ο γάμος τους θα γινόταν στην Ελλάδα, αλλά λόγω της πανδημίας τα σχέδια άλλαξαν.

Keith Birmingham/MediaNews Group/Pasadena Star-News/Getty Images


https___cdn.cnn.com_cnnnext_dam_assets_200421104843-04-weddings-coronavirus-unf-restricted.jpg

Ο Ali Abu Saif και η Nermin από την Παλαιστίνη αντάλλαξαν δαχτυλίδια σε μία σεμνή τελετεή στην Γάζα.

Majdi Fathi/NurPhoto/Getty Imageshttps___cdn.cnn.com_cnnnext_dam_assets_200421104841-05-weddings-coronavirus-unf.jpg

Η Becky Brown συνομιλεί διαδικτυακά με τη μαμά της, λίγο πριν την τέλεση του γάμου της στο Μίσιγκαν. Μαζί με τον σύζυγό της αποφάσισαν να ακυρώσουν το γάμο των 120 ατόμων που είχαν αρχικά προγραμματίσει και να παντρευτούν μόνοι τους, βάσει των οδηγιών ασφαλείας που είχαν εκδοθεί. Οι γονείς της έβαλαν τα καλά τους και παρακολούθησαν την τελετή μέσω βιντεοκλήσης.

Brad Atkinson/USA Today Network/Reutershttps___cdn.cnn.com_cnnnext_dam_assets_200421104836-08-weddings-coronavirus-unf.jpg

Η Kadie Smeding ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Tyler van Roosendaal στην πόλη Salt Lake των ΗΠΑ, σε μία τελετή στην αυλή του σπιτιού τους, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.

Trent Nelson/The Salt Lake Tribune/AP


https___cdn.cnn.com_cnnnext_dam_assets_200421104833-09-weddings-coronavirus-unf.jpg

Η Friederike Jorzig, σχεδιάστρια νυφικών και ιδιοκτήτρια καταστήματος με νυφικά στο Βερολίνο, προσαρμόζει τη βιτρίνα της σύμφωνα με τις επιταγές της εποχής, φορώντας στην κούκλα/μοντέλο, νυφικό, βέλος και νυφική μάσκα προστασίας.

Odd Andersen/AFP/Getty Images
https___cdn.cnn.com_cnnnext_dam_assets_200421104830-10-weddings-coronavirus-unf-restricted.jpg

Ο Matt Shearer και η Jen Andonian παντρεύτηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης στη Βοστώνη. Το ζευγάρι επιδημιολόγων, που δουλεύουν και οι δύο στον τομέα της διαχείρισης κρίσεων, αποφάσισε να παντρευτεί νωρίτερα απ' ότι είχε προγραμματίσει σε ένα από τα δωμάτια του νοσοκομείου.

Suzanne Kreiter/The Boston Globe/Getty Imageshttps___cdn.cnn.com_cnnnext_dam_assets_200421104825-12-weddings-coronavirus-unf.jpg

Ο Patrick Crilly και η Deja Trudeaux, μακριά από τους φίλους και την οικογένειά τους, δίνουν το πρώτο τους φιλί ως παντρεμένο ζευγάρι μπορστά στη κάμερα στη Νέα Ορλεάνη.

David Grunfeld/The Times-Picayune/The New Orleans Advocate/AP
https___cdn.cnn.com_cnnnext_dam_assets_200421110934-14-weddings-coronavirus-unf.jpg

Οι νιόπαντροι Tyler και Caryn Suiters αγκαλιάζονται λιγο πριν παντρευτούν στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίας, στο Άρλιγκτον των ΗΠΑ.

Win McNamee/Getty Imageshttps___cdn.cnn.com_cnnnext_dam_assets_200421110933-15-weddings-coronavirus-unf-restricted.jpg

Η Lara Laas και ο Daniel Clark παντρεύτηκαν μπροστά στις αποθήκες του Captain Henry στο Σίδνεϋ

James D. Morgan/Getty Imageshttps___cdn.cnn.com_cnnnext_dam_assets_200421110928-18-weddings-coronavirus-unf.jpg

Η Tatiana Datolla και ο Armando De Rosa κατεβάζουν για λίγο τις μάσκες τους στη Ρώμη, για να δώσουν ένα φιλί ως παντρεμένο ζευγάρι.

Andrew Medichini/AP

https___cdn.cnn.com_cnnnext_dam_assets_200421110924-20-weddings-coronavirus-unf.jpg

Οι Παλαιστίνιοι Mohamed Abu Daga και Israa ποζάρουν για τη γαμήλια φωτογράφισή τους, λίγο πριν παντρευτούν μόνοι τους, στη Λωρίδα της Γάζας.

Said Khatib/AFP/Getty Imageshttps___cdn.cnn.com_cnnnext_dam_assets_200421110915-24-weddings-coronavirus-unf.jpg

Ο Gyorgy David Jablonovszky και η Timea Jablonovszky αποφάσισαν να παντρευτούν στο δημαρχείο της πόλης Miskolc, στην Ουγγαρία μαζί με ελάχιστα μέλη της οικογένειάς τους.

Janos Vajda/MTI/AP

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ