Η εξωπραγματική εμπειρία που βίωσαν οι gamers του Fortnite

Ποιος δεν θα ήθελε να ζήσει κάτι τέτοιο;

Article featured image
Article featured image

Η εικονική πραγματικότητα έχει αρχίσει να γίνεται μέρος της ζωής μας, ενώ ήδη έχουμε δει και απολαύσει καλλιτέχνες που έχουν πεθάνει, να εμφανίζονται πάνω στη σκηνή με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας.

Οι δυνατότητες της τεχνολογίες άπειρες και πολλές φορές τρομακτικές, αλλά και πάλι αξιοθαύμαστες. Φανταστείτε τι θα γινόταν τις μέρες του περιορισμού αν δεν είχαμε σύμμαχό μας την τεχνολογία και τις δυνατότητες που μας δίνει για επικοινωνία, ενημέρωση, ψυχαγωγία και εκπαίδευση.

Είδαμε καλλιτέχνες να κάνουν live συναυλίες από το σπίτι τους. Θεατρικές παραστάσεις δωρεάν στο διαδίκτυο και άλλες πολλές δυνατότητες που πριν ούτε φανταζόμασταν ότι μπορεί να γίνουν πραγματικότητα.

Όπως, για παράδειγμα, μια live συναυλία ράπερ μέσα σε ένα online παιχνίδι, όπως το δημοφιλές Fortnite.

Ο ράπερ Travis Scott παρουσίασε τα νέα του κομμάτια σε μια ζωντανή συναυλία με την ονομασία Astronomical experience στο δημοφιλές online βιντεοπαιχνίδι Fortnite.

Ο Scott έφτιαξε μια ψυχεδελική εμπειρία εμπνευσμένη από τις δημιουργίες του Cactus Jack, που είναι το ψευδώνυμο του ράπερ, αλλά και το όνομα της δισκογραφικής του εταιρείας. Περίπου 12.3 εκατομμύρια παίκτες συμμετείχαν στην συναυλία.

Ο ράπερ θα συμμετέχει και στο Icon Series που επιτρέπει στους παίκτες να αγοράζουν skins και άλλα κοσμητικά αντικείμενα στο στιλ του Travis Scott.

Ένα από αυτά ανέβασε ο ίδιος στο Twitter.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ