Ποιο πράγμα περιμένεις επειγόντως να ανοίξει και γιατί;

Κάναμε ένα μικρό γκάλοπ και «σφυγμομετρήσαμε» τα «θέλω» του κόσμου εκεί έξω. Κάποιοι απάντησαν με χιούμορ, άλλοι πάλι το είδαν κάπως πιο σοβαρά το ζήτημα.

Ποιο πράγμα περιμένεις επειγόντως να ανοίξει και γιατί;

Κάναμε ένα μικρό γκάλοπ και «σφυγμομετρήσαμε» τα «θέλω» του κόσμου εκεί έξω. Κάποιοι απάντησαν με χιούμορ, άλλοι πάλι το είδαν κάπως πιο σοβαρά το ζήτημα.

Article featured image
Article featured image

Πιο κάτω 18 απαντήσεις ανθρώπων που εδώ και ενάμιση μήνα ζουν με περιορισμούς, μη μπορώντας να πάμε κομμωτήριο, μη μπορώντας να πάνε για shopping, μη μπορώντας να πάνε σε μια ταβέρνα βρε αδερφέ!


Ως Λεμεσιανή, η πρώτη απάντηση που σκέφτομαι είναι οι παραλίες. Γιατί, όταν μας στερείς τη θάλασσα είναι λες και μας κόβεις το οξυγόνο. Τώρα, αν ανοίξουν τα σουβλάκια του Ορφανίδη πρώτα, θα συμβιβαστώ.

Ντόρια, 28

Το γυμναστήριο, γιατί νιώθω ότι εζάωσα.

Σάββας, 37

Τα κομμωτήρια! Για να αντιμετωπίσω το κακό στη ρίζα του.

Θεοδώρα, 32

Η ΕΘΑ Έγκωμης, για να φάω ΜΙΑ ΜΙΞ.

Παναγιώτης, 45

Περιμένω διακαώς να ανοίξουν οι παραλίες. Να πάμε να απλώσουμεν σαν άνθρωποι. Ακόμα τζιαι εγώ φαίνουμαι άσπρος τωρά.

Νικόλας, 30

Τα πλυντήρια αυτοκινήτων γιατί τα αυτοκίνητα εν χτιτζιόν και τα diy πέρκει καταφέρουμε να κάμουμε κανένα κουτσοδούλι επιτέλους!

Μάκης, 32




Η πρόσβαση στις παραλίες, στα βουνά, στη φύση για εκδρομούλες μονοήμερες και εξορμήσεις με καλούς φίλους και όμορφη παρέα.

Χάρης, 30

Τα πάρκα, για να πάρω την κόρη μου.

Σύλια, 43

Τι θα ήθελα να ανοίξει... οι παραλίες! Οι παραλιακές καφετέριες και εστιατόρια! Να δούμε λίγη θάλασσα!

Μαρίνος, 44

Τα καταστήματα και ειδικά τα βρεφικά για να πάω να ψωνίσω για τα δίδυμα που έρχονται!

Έλενα, 27

Δεν έχει να κάνει τόσο με τον «τόπο» όσο με την όλη κατάσταση -να μπορώ να δω τα αγαπημένα μου πρόσωπα, να κάτσω μαζί τους χαλαρά με τις ώρες, να χαζολογήσω, να κάνω catch up…Βy the sea, να πίνω καφέδες για 5 ώρες (keep them coming please!) ή ποτάκι(α) και τσιμπηματάκι με οικογένεια και φίλους! Έστω ένα BBQ στο σπίτι, συμβιβάζομαι!

Ευρυδίκη, 28

Ταβέρνες, ρε φίλε! Οι ταβέρνες εν lifestyle για μένα. Και να θυμίσω ότι ξεκινά και η ofto season.

Μιχάλης, 32

Σίγουρα να ανοίξουν τα σχολεία αν και εφόσον τα μωρά θα είναι ασφαλή. Ο λόγος πολύ απλός. Οι γονείς δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους δασκάλους σε πολλούς τομείς και σίγουρα θα κάνει καλό και στα μωρά να ξαναβρούν τους ρυθμούς τους.

Stavie, 36

Μασατζίδικα.

Δημήτρης, 52



Θα έλεγα τα κουρεία. Ω, ναι, τα κουρεία. Στο μυαλό μου φαντάζουν σα μια λαχταριστή σοκολατίνα γκανάζ που θέλω να φάω σα να μην υπάρχει αύριο. Αλλά, όχι. Στη σειρά εγώ δεν στέκομαι ούτε σε λίστα αναμονής μπαίνω κι ας έχει γίνει το μαλλί μου σα θάμνος ταχείας ανάπτυξης που χρίζει άμεσου κλαδέματος. Βγάζω φλας λοιπόν στρίβω δεξιά και μπαίνω στην ευθεία για το γυμναστήριο. Με ή χωρίς μέτρα είναι χώρος προσωπικής λατρείας, τόπος εκτόνωσης και δωρεάν οφθαλμόλουτρου.

Κωνσταντίνος, 38

Αναμένω πως και πως να ανοίξει το γυμναστήριο μου. Όχι γιατί είμαι gym freak αλλά γιατί όντως περνώ πολύ ωραία εκεί, έχουμε γίνει φίλοι και με τα παιδιά... Άλλη φάση.

Γιάννης, 39

Περιμένω να ανοίξουν τα γυμναστήρια. Ήταν ρουτίνα καθημερινότητας και τώρα είναι πολύ διαφορετικό που πρέπει να το κάνουμε στο σπίτι.

Σπυρούλλα, 25

Τα σχολεία των μωρών για να επιστρέψω στη ρουτίνα μας! Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να ξεφύγει πάλι η κατάσταση, αλλά πρέπει να βρούμε τον τρόπο να πάνε οι γονείς πίσω στις δουλειές.

Σίλια, 38

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ