Άλλο ένα μονοπάτι μελέτης της φύσης θα αποκτήσει σύντομα η Λευκωσία

Θα δημιουργηθεί μεταξύ των Δήμων Λατσιών και Τσερίου, όπως μαθαίνουμε από σχετική ανάρτηση του δημάρχου Λατσιών.

Article featured image
Article featured image



Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, το μονοπάτι που θα έχει αρκετά μεγάλο μήκος, περίπου 6 χιλιομέτρων, θα ξεκινά από τα Λατσιά και θα καταλήγει στο Τσέρι. Θα είναι γραμμικό και μπορεί να προωθηθεί και ως ποδηλατική διαδρομή.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι πολύ σύντομα ο Δήμος Λατσιών σε συνεργασία με τον Δήμο Τσερίου και με τη βοήθεια του Τμήματος δασών θα προχωρήσουν στην δημιουργία μονοπατιού μελέτης της φύσης μεταξύ των δύο Δήμων!

Το μονοπάτι θα έχει αρκετά μεγάλο μήκος, περίπου 6 χιλιομέτρων, θα ξεκινά από τα Λατσιά και θα καταλήγει στο Τσέρι.

Θα είναι γραμμικό άρα όποιος το περπατήσει θα πρέπει να επιστρέψει πίσω από την ίδια διαδρομή ή να τον περιμένει κάποιος στο σημείο τερματισμού. Μπορεί να προωθηθεί και ως ποδηλατική διαδρομή!

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σε λίγες μέρες. Ευχαριστώ τον συνάδελφο μου Δήμαρχο Τσερίου Stavros Michael, τον Διευθυντή του Τμήματος Δασών Χαράλαμπο Αλεξάνδρου και ιδιαίτερα τον Λοΐζο Κωνσταντίνου Βοηθό Περιφερειακό Δασικό Λειτουργό για την πολύτιμη βοήθεια του στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση του έργου».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Σε δημοπρασία προσωπικά αντικείμενα της Μπριζίτ Μπαρντό

Article featured image

Το Netflix αναβιώνει το διαβόητο «Πείραμα Φυλάκισης του Στάνφορντ»

Article featured image

Ένα κινηματογραφικό χωριό όπου γυρίστηκαν ιστορικά φίλμ, αναζητεί νέο ιδιοκτήτη