Τι απαντά η γυναίκα για την ατάκα «(Ηλιοθεραπεία). Αφήστε με ήσυχη»

Η εικόνα ενός εξωδίκου κάνει από το απόγευμα του Σαββάτου τον γύρο του διαδικτύου και όχι άδικα, αν αναλογιστούμε ότι πάνω σε αυτό, στο σημείο με τις παρατηρήσεις, αναγράφεται η ατάκα «Ηλιοθεραπεία. ‘Αφήστε με ήσυχη’».

Article featured image
Article featured image

Όπως φαίνεται από το εξώδικο, μέλη της Αστυνομίας βρέθηκαν στην παραλία «Λιμανάκι» της Αγίας Νάπας για ελέγχους και στις 16:20 έκοψαν εξώδικο σε γυναίκα η οποία φαίνεται να έκανε ηλιοθεραπεία.Όπως φαίνεται από το εξώδικο, μέλη της Αστυνομίας βρέθηκαν στην παραλία «Λιμανάκι» της Αγίας Νάπας για ελέγχους και στις 16:20 έκοψαν εξώδικο σε γυναίκα η οποία φαίνεται να έκανε ηλιοθεραπεία.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα διαβάζουμε στο εξώδικο, η «παραβάτης» φαίνεται να απάντησε στα μέλη της Αστυνομίας «Αφήστε με ήσυχη».

Όπως διαβάζουμε στο Famagusta News, το οποίο επικοινώνησε με τη συγκεκριμένη γυναίκα, η ίδια ξεκαθάρισε ότι η δικαιολογία η οποία γράφτηκε ως παρατήρηση στο εξώδικο πρόστιμο είναι αληθινή και πως παρερμηνεύτηκε αφού ο λόγος που καθόταν στην παραλία, όπως υποστηρίζει, είναι για να στεγνώσει αφού προηγουμένως βρισκόταν στο νερό.

isixi.jpg


Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο Famagusta News, η γυναίκα που είναι κάτοικος Αγίας Νάπας, επισκεπτόταν φυσιοθεραπευτή για πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και βρήκε τη χαλάρωση των μέτρων ως μία ευκαιρία να πραγματοποιήσει ασκήσεις υδροθεραπείας εντός του νερού. Όταν ολοκλήρωσε την υδροθεραπεία βγήκε από το νερό και κάθισε στην πετσέτα της για μερικά λεπτά για να στεγνώσει. Σύμφωνα με την ίδια, τρεις Αστυνομικοί, δύο ένστολοι και μία γυναίκα χωρίς στολή την προσέγγισαν για να της εκδώσουν εξώδικο και αυτή τους απάντησε ότι κάθισε για να στεγνώσει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ