Το νέο trend στις μάσκες έχει το πρόσωπο αγαπημένης Ελληνίδας τραγουδίστριας

Ιεροσυλία να μην αγοράσεις έστω μία.

Article featured image
Article featured image

Αναμφίβολα οι μάσκες προστασίας είναι το φετινό trend που παίζει και θα παίξει σε κάθε μας εμφάνιση. Είτε με μαγιό είτε με ένα ολοκληρωμένο σύνολο, η μάσκα εκτός από προστασία, οφείλει πλέον να προσφέρει και στιλ, εξου και διάφοροι διάσημοι εκμεταλλεύτηκαν επιχειρηματικά το γεγονός, βγάζοντας μάσκες με το πρόσωπό τους, σε διάφορα χρώματα και σχήματα.

Η Καίτη Γαρμπή, είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις, η οποία έβγαλε τις δικές της μάσκες, για φιλανθρωπικό σκοπό, με τη βοήθεια του σχεδιαστή Απόστολου Μητρόπουλου.

Στις μάσκες απεικονίζεται η Καίτη Γαρμπή μέσα από τη δική της σειρά stickers, τα kaitoji, (τα δικά της emojis) και στο κέντρο της μάσκας δεσπόζει το kaitoji «Κιβωτός», από τη μεγάλη και διαχρονική επιτυχία της, η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε και σε ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμο.

garbi_0.jpg

garbi3_0.jpg

Τα έσοδα από το video για το ντουέτο του τραγουδιού, διατίθενται για την «Κιβωτό του κόσμου», τον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού. Όσο αφορά στις μάσκες, το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων, θα δοθεί για τη βοήθεια των αδέσποτων ζώων!

«Οι καιτοτζιμάσκες μας, φτιάχτηκαν για να μας φτιάξουν τη διάθεση αλλά και για να προσφέρουν μια σταγόνα ανακούφισης στους τετράποδους φίλους μας, αφού το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα μοιραστεί σε φιλοζωικούς συλλόγους»... Προστατεύουμε τον εαυτό μας, προστατεύουμε τους γύρω μας και μαζί φτιάχνουμε κι εμεις μια ΚΙΒΩΤΟ για τα αδέσποτα ζώα!»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ