Ο αντίπαλος του Trump για την προεδρία των ΗΠΑ έχει αέρα (στα εσώρουχα)

Η άβολη στιγμή που, κατά τη διάρκεια live streaming προεκλογικής, ο Biden δεν λέει μόνο αερολογίες.

Article featured image
Article featured image


Είναι ανθρώπινο και σύμφωνα με τους επιστήμονες μια πολύ καλή και υγιεινή συνήθεια. Παρόλα αυτά δεν παύει να είναι και μια βρωμερή συνήθεια και αναμφίβολη αντιαισθητική, την οποία όσο και να προσπαθείς να αποφύγεις, κάποιες φορές ξεφεύγει και φεύγει δημιουργώντας άβολες καταστάσεις.

Όπως στην περίπτωση του ανθυποψήφιου του Donald Trump και υποψήφιου για την προεδρία των ΗΠΑ, Jo Biden, ο οποίος κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης με τον κυβερνήτη της Πενσιλβάνια Tom Wolf, για σοβαρά θέματα οικονομικής στήριξης επιχειρήσεων και εργαζομένων, έσπασε τη ρουτίνα αφήνοντας στον αέρα μία… πορδή.

Ο υπόκωφος αλλά χαρακτηριστικός ήχος προκάλεσε αμηχανία στον συνομιλητή του, ο οποίος δεν το έκρυψε καθόλου, με τον Biden να συνεχίζει ακάθεκτος τις αερολογίες.


Η είδηση που έγινε σύντομα viral στα social media, ήταν σαν βούτυρο στο ψωμί του γνωστού χοντροκομμένου αντιπάλου του Donald Trump, ο γιος του οποίου αναδημοσίευσε τη σχετική ανάρτηση στο Twitter.

Από την άλλοι, οι υπεύθυνοι της καμπάνιας του Μπάιντεν αρνήθηκαν να δώσουν κάποια απάντηση στην αντίστοιχη ερώτηση του BuzzFeed News, αρκούμενοι στο λιτό «χαιρόμαστε που αφιερώνετε πόρους σε αυτή την σημαντική ιστορία».

Το BuzzFeed News πάντως έκανε ένα μίνι γκάλοπ μεταξύ των αναγνωστών του, οι οποίοι φαίνεται να έχουν καταλήξει σαφώς στο ποια είναι η αλήθεια:

1-4.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ