Βρες το λάθος!

Τύπος ανεβάζει αγγελία online με φωτογραφίες από το διαμέρισμα που θέλει να ενοικιάσει στη Λεμεσό και μία συγκεκριμένη φωτογραφία ξεχωρίζει και γίνεται viral.

Article featured image
Article featured image

Το προσωπικό γούστο του καθενός είναι υποκειμενικό. Αυτό είναι δεδομένο. Όπως δεδομένο είναι πως στο σπίτι που ζεις, το διαμορφώνεις και το διαρρυθμίζεις με τρόπο που να σε βολεύει και να εξυπηρετεί τις καθημερινές σου συνήθεις, άσχετα εάν αυτό είναι εις βάρος της όποιας καλαισθησίας.

Για παράδειγμα σε μία κουζίνα, το ψυγείο τοποθετείται σε τέτοιο ύψος, που να βολεύει όλους τους ενοίκους, με εύκολη πρόσβαση και στον ψύκτη και στη συντήρηση, κάτι που σημαίνει πως συνήθως το βάζεις να πατά στη γη και όχι να αιωρείται. Αυτό, ισχύει φυσικά για τα βαρετά σπίτια που δεν έχουν γούστο και φαντασία.

Σε μία πρόσφατη έρευνά μας σε γνωστή σελίδα που φιλοξενεί αγγελίες με ενοικιάσεις και πωλήσεις σπιτιών, πετύχαμε ένα διαμέρισμα στη Λεμεσό και κοιτάζοντας τις φωτογραφίες παρατηρήσαμε ότι στην κουζίνα υπήρχε μία ανωμαλία.

Ο εν λόγω ιδιοκτήτης του διαμερίσματος -προφανώς- εξ αιτίας λάθους του πελεκάνου, ο οποίος έφτιαξε το διαμέρισμα, αναγκάστηκε να τοποθετήσει το ψυγείο σε θέση, πάνω από το πλυντήριο, με αποτέλεσμα –εάν δεν είσαι δύο μέτρα- να πρέπει να χρησιμοποιείς σκαμπό για να φτάσεις μέχρι την κατάψυξη.

103833132_320610085614769_8171351180590923052_n.jpg


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ