Η ρακή μάς δείχνει τον δρόμο! [ΒΙΝΤΕΟ]

Το φάρμακο για τον κορωνοϊό έχει γεύση κρητική.

Article featured image
Article featured image

Ο Έλληνας ομογενής επιστήμονας, Δρ Γιώργος Παπαδοσηφακαλάκης, είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τη θεραπεία για τη φονική νόσο του κορωνοϊού. Ο εκ Κρήτης ορμώμενος επιστήμων συλλαμβάνει μία τρελή ιδέα, όταν φτάνει στο εργαστήριό του ένα δέμα από τη μητέρα του. Ανάμεσα στα πεσκέσια, βρίσκεται και ένα μπουκάλι ρακί.


Τα υπόλοιπα είναι απλώς ιστορία. Η θεραπεία έχει βρεθεί και βρίσκεται στο μαγικό κρητικό ποτό. Ο επιστήμονας, όμως, πρέπει να πείσει τη δύσπιστη επιστημονική κοινότητα, αλλά και τον κόσμο. Καταφεύγει, λοιπόν, στην Κρήτη και πείθει τρεις καζανάρηδες, ήτοι παραγωγούς ρακής, να ξεκινήσουν την επιχείρηση διάδοσης του φαρμάκου μέσω ψεκασμού. Ναι, καλά ακούσατε.

KSN_RAKIBUSTERS_2.jpg


Οι Rakibusters έχουν 24 ώρες, για να ψεκάσουν ολόκληρη την Κρήτη και να πείσουν τον κάθε άπιστο Θωμά. Η επιχείρηση απολύμανσης γίνεται υπό τους ήχους του γνωστού άσματος των Ghostbustersμε ένα κρητικό, βέβαια, twist με λύρα. Εν τέλει, τα νέα διαδίδονται σε όλο τον κόσμο και ο Δόκτωρ δικαιώνεται!

ρακή 2.jpg


Θα μπορούσε να είναι το σενάριο μίας ταινίας επιστημονικής φαντασίας. Και η αλήθεια είναι πως... είναι! Πρόκειται για το χιουμοριστικό βίντεο της παγκρήτιας ραδιοφωνικής εκπομπής «Καλοκαίρι Στο Νότο» με τον Γιώργο Μπαλοθιάρη και τη Γωγώ Βερίγου, το οποίο έγινε viral, δίνοντάς μας έναν ακόμη λόγο να είμαστε αισιόδοξοι.

Εβίβες, σύντεκνοι! Θα το (ξε)περάσουμε κι αυτό! Βάλτε μια ρακή και απολαύστε το βίντεο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ