Νέες ημερομηνίες διεξαγωγής για το 15o Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού

Αυτά είναι πολύ καλά νέα!

Article featured image
Article featured image

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού ανακοινώνει ότι λόγω των περιοριστικών μέτρων που θα διέπουν τη διεξαγωγή εκδηλώσεων καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού για την αντιμετώπιση της πανδημίας, και για σκοπούς ασφάλειας και υγείας των θεατών αλλά και της διοργανωτικής ομάδας, η φετινή 15η διοργάνωση μετατίθεται για τον Σεπτέμβριο.

Συγκεκριμένα, το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 16 μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου 2020, στον συνήθη χώρο διεξαγωγής του, τον Χαρουπόμυλο Λανίτη, δίπλα στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Λεμεσού.

Το Φεστιβάλ προβάλλει μερικά από τα πιο ανατρεπτικά ντοκιμαντέρ της χρονιάς από τον διεθνή και εγχώριο κινηματογράφο σε πρώτη παγκύπρια προβολή, θέτοντας στο επίκεντρο του προγράμματός του τον σύγχρονο πολίτη του κόσμου.

Περισσότερες πληροφορίες θα αναρτηθούν τους επόμενους μήνες στην ιστοσελίδα http://www.filmfestival.com.cy και στο Facebook.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού διοργανώνεται από την Brave New Culture και στηρίζεται και χρηματοδοτείται από τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας. Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού στηρίζει το Ίδρυμα Ευαγόρα και Κάθλην Λανίτη.

ΙΝFO: Tηλέφωνο 99 517 910, e-mail: lemesosdocs@gmail.com, www.filmfestival.com.cy, instagram "@lemesosdocfest", και στο Facebook.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ