Θεούλης πελάτης οίκου ανοχής στην Ελλάδα κάνει ντου, χωρίς να τον νοιάζουν τα μέτρα προστασίας

«Θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό», φαίνεται πως σκέφτηκε ο ηλικιωμένος κύριος.

Article featured image
Article featured image

Επαναλειτούργησαν την περασμένη Δευτέρα, 15 Ιουνίου, οι Οίκοι Ανοχής στην Ελλάδα με τις οδηγίες να επιβάλλουν τη χρήση μάσκας και γαντιών από τις εργαζόμενες ενώ η μέγιστη διάρκεια παραμονής κάθε πελάτη στο χώρο ανέρχεται στα 15 λεπτά.

Δημοσιογράφος του Star, στην Ελλάδα, βρέθηκε στην οδό Φυλής, στις 17 Ιουνίου, όπου φιλοξενούνται διάφοροι Οίκοι Ανοχής για να μεταφέρει στο κοινό τον παλμό των πελατών αλλά και των εργατριών του σεξ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την πρώτη μέρα επαναλειτουργίας των οίκων ανοχής, παρατηρήθηκε αυξημένη κίνηση, με μια ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής να δηλώνει πως οι μερικοί άντρες κάνουν «λες και δεν έχουν δει γυναίκες τόσο καιρό. Έρχονταν και τους... διώχναμε για να μη δημιουργηθεί συνωστισμός! Τους έλεγα να κάνουν μια γύρα και να ξαναπεράσουν σε λίγο».

Και όλο αυτό συμβαίνει, παρά τα απαραίτητα και κάπως άβολα μέτρα που πρέπει να τηρούνται από και για τους πελάτες, ένεκα κορωνοϊού, πριν εισέλθουν στον οίκο ανοχής.

Χαρακτηριστική περίπτωση ο ηλικιωμένος πελάτης οίκου ανοχής, ο οποίος δήλωσε στην κάμερα πως «Ε, τι να κάνουμε; Το ρισκάρουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς. Τρεις μήνες περιμέναμε».

Ενώ εργαζόμενη σε οίκο ανοχής δήλωσε πως «Υπάρχει λίγος φόβος. Έρχονται με μάσκα και μας λένε 'φοβόμαστε λίγο, αλλά δεν έχουμε τι να κάνουμε'».

Από το 32:38 και μετά:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ