Δεν συνέβη μόνο ατύχημα το βράδυ της Κυριακής, στην έξοδο προς Τσέρι

Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Αστυνομία.

Article featured image
Article featured image

Όσοι έτυχε να βρεθούν την περασμένη Κυριακή λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, παρά την έξοδο Τσερίου, έγιναν μάρτυρες ενός περίεργου περιστατικού με πρωταγωνιστές πολίτες και μέλη της Αστυνομίας.

Η αφορμή για το περιστατικό ήταν μία καραμπόλα τριών αυτοκινήτων που σημειώθηκε στο σημείο, λίγο μετά της 20:00, με την αστυνομία να καταφθάνει για να ρυθμίσει την κυκλοφορία, καθώς είχε δημιουργηθεί μεγάλο κομφούζιο στην περιοχή και να κινήσει τις διαδικασίες σε σχέση με το ατύχημα.

105032772_10219387404379032_2519666202323582809_o.jpg

Ωστόσο, οι επιβαίνοντες του ενός εκ των τριών οχημάτων, ηλικίας 29 και 27 ετών, είχαν άλλα σχέδια, αφού σύμφωνα με την Αστυνομία οι νεαροί επιτέθηκαν τόσο λεκτικά όσο και σωματικά στα μέλη της που ήταν παρόντα εκείνη τη στιγμή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση και φασαρία.

Μάλιστα, πολίτης που εκείνη τη στιγμή περνούσε από το σημείο με το αυτοκίνητό του, ανέφερε στη CITY πως πρόσεξε μία αστυνομικό να κρατάει το σβέρκο της και να έχει σκυμμένο το κεφάλι. Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Τμήμα για αυτόφωρα αδικήματα.

Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Αστυνομία.

Γύρω στις 8 χθες βράδυ λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για τροχαία σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, με κατεύθυνση τη Λευκωσία, παρά την έξοδο Τσερίου.

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΟΔ, ΕΟΜΟ Αρχηγείου), μετέβησαν στη σκηνή, όπου μετά από εξετάσεις, διαπίστωσαν, ότι υπήρξε σύγκρουση μεταξύ τριών οχημάτων.

Οι επιβαίνοντες του ενός οχήματος, 29χρονος και 27χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, εξύβρισαν και επιτέθηκαν στα μέλη της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα να συλληφθούν για αυτόφωρα αδικήματα.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν ζημιές και στα τρία αυτοκίνητα, ενώ ένα πρόσωπο μετέβη στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ