Διαχειριστής πολυκατοικίας ζήτησε από τους ενοίκους να μην μαγειρεύουν μετά τα μεσάνυχτα

Και έλαβε τις ανάλογες απαντήσεις!

Article featured image
Article featured image

Συνήθως οι ανακοινώσεις των διαχειριστών στις πολυκατοικίες αφορούν θέματα όπως είναι ο θόρυβος, η καθαριότητα, τα φώτα, το ασανσέρ και το πετρέλαιο. Συνήθως, γιατί ουκ ολίγες φορές είδαμε αλλόκοτες ανακοινώσεις που επί της ουσίας προσπαθούσαν να επέμβουν στην προσωπική ζωή των υπολοίπων ενοίκων.

Για τον απορροφητήρα, ωστόσο, δεν είχαμε δει κάποια σχετική ανακοίνωση, τουλάχιστον έως σήμερα.

Αφορμή αποτέλεσε το γεγονός ότι αυτός είναι κοινός και όπως υποστήριζε ο διαχειριστής στην ανακοίνωσή του, οι μυρωδιές διοχετεύονται σε όλα τα σπίτια, γι’ αυτό και ζήτησε από τους υπόλοιπους ενοίκους να μην μαγειρεύουν μετά τα μεσάνυχτα.

Η ανακοίνωση

«Σας παρακαλώ όσο γίνεται να μην μαγειρεύετε μετά τις 00:00 το βράδυ. Λόγω απορροφητήρα, διότι είναι ενιαίος σε όλα τα σπίτια και μυρίζει το σπίτι ανεπιθύμητες οσμές. Κατανοητό μέσα στη μέρα, αλλά όχι π.χ 1:00. Νομίζω δεν το θέλει κανείς αυτό. Ευχαριστώ πολύ».

105549141_10215937197535179_6415895915936801183_o (1).jpg

Και οι αντιδράσεις

Ωστόσο την επιθυμία του, όπως μπορείτε να δείτε, δεν την υποδέχθηκαν και με μεγάλη χαρά οι υπόλοιποι κάτοικοι.

Ένας κόλλησε ένα μικρό κομμάτι χαρτί που έγραφε: «Ό,τι θέλουμε θα κάνουμε», ενώ ένας άλλος έγραψε «Μήπως να μην κλάνουμε κιόλας;».

Ο κορυφαίος ήταν αυτός που έγραψε ΠΑΣΟΚ, ενώ υπήρχε και ένας υποστηρικτής του διαχειριστή που έγραψε: «Απευθύνεσαι σε αμόρφωτους μην περιμένεις τίποτα».



Πηγή:
https://www.gazzetta.gr/

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ