Σεξομολογήσεις #517: «Κάτι μου λέει να πειραματιστώ σε τούντο παράνομο...»

Είναι, λέει, σε «σοβαρή» σχέση, αλλά γνώρισε έναν (νέο) τύπο ο οποίος την έχει δελεάσει αφάνταστα. «Δεν θα σου κρύψω το γεγονός ότι εφαντασιώθηκα αρκετές φορές να κάνω έρωτα μαζί με τούντον τύπο και να πετώ στα επουράνια κυριολεκτικά!», γράφει μεταξύ άλλων στην Tipster.

Article featured image
Article featured image

* Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.

Πιο κάτω αυτούσια η επιστολή και η απάντηση:

*** ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΩΝΥΜΟ ***

Μετά από αρκετό προβληματισμό, έπεσα για πρώτη φορά στην ανάγκη σου κι εγώ αγαπημένη tipster. Νιώθω ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο και πιστεύω πως είσαι το κατάλληλο άτομο που θα με βοηθήσει στο να τολμήσω να αλλάξω επιτέλους τούτο που ζω αυτή τη στιγμή...

Εδώ και ένα χρόνο είμαι σε σχέση... «Σοβαρή» σχέση, όπως λέει και το αγόρι μου. Γενικά, νιώθω ότι τον αγαπώ, περνώ όμορφα μαζί του, τον σκέφτομαι και τον φαντάζομαι να είναι ο άντρας που θα σταθεί στο πλευρό μου για το υπόλοιπο της ζωής μας... Εξάλλου, δεν περνά μέρα που να μη μου δείξει την αγάπη του και το ενδιαφέρον του προς εμένα.

Το τελευταίο όμως διάστημα, μια ξαφνική γνωριμία έφερε τα πάνω κάτω στη σχέση μου. Ο νέος τύπος που μπήκε έτσι ξαφνικά στη ζωή μου με έχει δελεάσει αφάνταστα, tipster μου. Ο τρόπος που έχει, το παρουσιαστικό του, το βλέμμα του, η στάση του, με εξιτάρουν τόσο πολλά που πραγματικά πιάνω τον εαυτό μου να αφιερώνει ώρες και ώρες μιλώντας μαζί του και χαζεύοντας τις φωτογραφίες του. Δεν θα σου κρύψω το γεγονός ότι εφαντασιώθηκα αρκετές φορές να κάνω έρωτα μαζί με τούντον τύπο και να πετώ στα επουράνια κυριολεκτικά!

Η κατάσταση, όμως, έχει ξεφύγει για μένα όταν επιχείρησα να τον συναντήσω από κοντά! Ο πειρασμός ήταν και είναι ακόμη μεγάλος, προσπαθώ κάθε φορά να συγκρατιούμαι αλλά νιώθω ότι δεν θα κρατηθώ για πολύ ακόμα... Κάθε φορά που τον συναντώ, λέω αυτή είναι η τελευταία φορά και πάλι πιάνω τον εαυτό μου να θέλει...

Ο νέος τύπος δεν ξέρει για τη σχέση που έχω κι ως επίσης ούτε το αγόρι μου γνωρίζει την ύπαρξη του νέου προσώπου. Θέλω να τονίσω ότι δεν έχω κάνει κάτι ακόμη για το οποίο θα με έκανε να νιώθω τύψεις ως προς το αγόρι μου. Όμως, από την άλλη, έχω ένα σκουλούτζιν που με τρώει και λέει μου να πειραματιστώ σε τούντο παράνομο...

Ξέρω βαθιά μέσα μου, όμως, ότι αυτό δεν θα οδηγήσει πουθενά, αφού ο νέος τύπος μού έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα έκανε σχέση μαζί μου και πως αν και τον δελεάζω και είμαι το στυλ γυναίκας που ψάχνει, δεν θα έκανε ποτέ αυτό το βήμα μαζί μου. Μια περιπέτεια, όμως, θα τη ζούσε άνετα, όπως τον έχω συγκόψει.

Τωρά, λοιπόν, τι να μου πεις και εσύ μετά από όλα αυτά... Σε παρακαλώ, δώσε μου τα φώτα σου για να μπορέσω να κατασταλάξω επιτέλους σε κάτι σωστό.


Εν να σου πω τζαι βάλ’ τα καλά στο μυαλό σου. Αν όντως θέλεις να ζήσεις μια περιπέτεια μαζί του, ετοιμάστου να ζήσεις και τις τύψεις που εν να έσιεις μετά για το αγόρι σου. Σαν να μεν μου άρεσε που έβαλες σε εισαγωγικά τη λέξη «σοβαρή» σχέση... Εν σαν να μου λαλείς ότι εσύ δεν την θεωρείς σοβαρή, τζαι εν απλά το αγόρι σου που την εβάφτισε έτσι. Κάμε τους λογαριασμούς σου με ειλικρίνεια και καταστάλαξε στα αισθήματά σου και για τον έναν και για τον άλλο σε παρακαλώ πολύ. Και μην παίζεις με τη φωτιά για να μην καείς! Τι ήθελες να τον γνωρίσεις από κοντά τον άλλον... που την στιγμή που βγαίνεις κανονικά με άλλον; Κόψε πρώτα μούτιν που τον έναν τζαι πιάσε που την μούττην τζείνον που ποθείς. Αλλά, να χαρείς... μεν το παίζεις σε διπλό ταμπλό. Εν άτιμο! Και βρε άτιμο... τι θες να μπουρδουκλώνεις τα αισθήματά σου για δυο; Κάμε focus σε αυτόν που ποθεί η ψυχή σου και τον άλλο… let him go.

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ