Βίσση, Νταλάρας, MELISSES, Θεοδωρίδου, Αργυρός, Γαλάνη και ΠΥΞ ΛΑΞ σε μία μεγάλη τηλεοπτική συναυλία

Το Σάββατο, 4 Ιουλίου, ετοιμάσου.

Article featured image
Article featured image

Έφτασε η ώρα για το καλύτερο μουσικό ραντεβού στο ΣΙΓΜΑ το Σάββατο 4 Ιουλίου στις 21:20 το βράδυ. Για να θυμηθούμε τις φορές που διασκεδάσαμε, τραγουδήσαμε, νοσταλγήσαμε, χορέψαμε. Μια ακόμα βραδιά «ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΙΓΜΑ» θα κλείσει πανηγυρικά τη σεζόν και θα υπογραμμίσει τους λόγους για τους οποίους οι μουσικές μας συναντήσεις … ήρθαν για να μείνουν.

Σημαντικοί καλλιτέχνες βρέθηκαν στο στούντιο και μας χάρισαν υπέροχες ερμηνείες. Ο Αντώνης Ρέμος, η Άννα Βίσση, ο Γιώργος Νταλάρας, οι ΜΕΛΙSSES, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Δήμητρα Γαλάνη και οι ΠΥΞ-ΛΑΞ.

ANNA VISSI 1.jpg

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ (PHOTO).jpg


Μαζί τους κορυφαία ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας σε guests εμφανίσεις. Μεταξύ αυτών ο Δημήτρης Μπάσης, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Ασπασία Στρατηγού, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Μαρίζα Ρίζου, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, ο Στέλιος Διονυσίου, η Καίτη Γαρμπή, ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Ελένη Φουρέιρα, ο Πέτρος Ιακωβίδης, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Δημήτρης Κόψης, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Παντελής Καναράκης, ο Δάκης, η Μαντώ, ο Λάμπης Λιβιεράτος, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, ο Κώστας Μπίγαλης, η Πωλίνα.

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗ ΝΑΤΑΣΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ .jpg

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΛΙSSES.JPG


Κάθε εκπομπή και ένα διαφορετικό μουσικό κεφάλαιο, ένα ξεχωριστό μελωδικό ταξίδι. Άλλοτε νοσταλγικό και συναισθηματικό, άλλοτε χορευτικό και διασκεδαστικό.

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΑΡΓΥΡΟ.jpg

Αυτό το Σάββατο 4 Ιουλίου στις 21:20 θα κρατήσουμε ζωντανές τις μουσικές αναμνήσεις από τις καλύτερες συναντήσεις μας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ