Ο Σύνδ. Θεολόγων ΟΕΛΜΕΚ απαντά στα επικριτικά σχόλια εναντίον του, με επιστολή γραμμένη σε Comic Sans

Μάλλον για να δοθεί περισσότερη βαρύτητα στην όψη του κειμένου.

Article featured image
Article featured image

Με ανακοίνωση προς τα Μέσα, θέλησε να ξεκαθαρίσει –όπως αναφέρει- κάποια πράγματα σε σχέση με τα όσα ακολούθησαν τη δημοσίευση άρθρου μαθήτριας σε σχολική εφημερίδας, ο Σύνδεσμος Θεολόγων ΟΕΛΜΕΚ.

Στην ανακοίνωση, που είναι γραμμένη με Comic Sans, 12 (μάλλον είναι γραμματοσειρά, πιο κοντά στα Θεία) ο Σύνδεσμος αναφέρει πως παρότι διαφωνεί με το περιεχόμενο του άρθρου, εντούτοις ποτέ δεν ζήτησε να λογοκριθεί το κείμενο ούτε και να διωχθεί η μαθήτρια, επειδή εξέφρασε την άποψή της.


Διευκρινίζει πως αυτό που ήθελαν ήταν να τους γνωστοποιηθεί το κείμενο, πριν δημοσιευτεί ή έστω σε αρμόδιους εκπαιδευτικούς θεολόγους, όχι για να τροποποιηθεί, αλλά για να υπάρξει δυνατότητα απάντησης από του ίδιους, όπως χαρακτηριστικά λέει.

Ακολουθεί αυτούσια η επιστολή:

106092464_10221859817020873_926028311659399048_o.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Σκηνοθέτησε τον θάνατό του για να γλιτώσει τη φυλακή

Article featured image

Τρεις ελληνικές πόλεις στη λίστα με τις κορυφαίες του κόσμου για street food

Article featured image

Οι Beatles βγάζουν νέα έκδοση του «Rubber Soul» με ένα άγνωστο τραγούδι του Τζον Λένον