Μαζέψαμε πέντε (δυνατές) ιδέες για να κάνεις bonding με τους δικούς σου

Πέντε δραστηριότητες που θα σε φέρουν (και πάλι) κοντά με τους φίλους ή την οικογένειά σου, μετά το σοκ της καραντίνας. Η CITY έψαξε, βρήκε και σου παρουσιάζει ιδέες που θα σου χαρίσουν αξέχαστες στιγμές με τα αγαπημένα σου άτομα. Εξηγώντας σου πώς μπορείς να διεκδικήσεις ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ διακοπές σε επαύλεις και ξενοδοχεία, αλλά και γεύματα σε εστιατόρια και ταβέρνες, μέσω του πιο καλοκαιρινού διαγωνισμού. Πώς σου φαίνεται αυτό;

Μαζέψαμε πέντε (δυνατές) ιδέες για να κάνεις bonding με τους δικούς σου

Πέντε δραστηριότητες που θα σε φέρουν (και πάλι) κοντά με τους φίλους ή την οικογένειά σου, μετά το σοκ της καραντίνας. Η CITY έψαξε, βρήκε και σου παρουσιάζει ιδέες που θα σου χαρίσουν αξέχαστες στιγμές με τα αγαπημένα σου άτομα. Εξηγώντας σου πώς μπορείς να διεκδικήσεις ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ διακοπές σε επαύλεις και ξενοδοχεία, αλλά και γεύματα σε εστιατόρια και ταβέρνες, μέσω του πιο καλοκαιρινού διαγωνισμού. Πώς σου φαίνεται αυτό;

Article featured image
Article featured image

Οι προηγούμενοι μήνες, το δίχως άλλο, ήταν δύσκολοι και περίεργοι. Όλοι μας, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο, αναγκαστήκαμε να προσαρμοστούμε σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση για το κοινό καλό, πετυχαίνοντας έναν φαινομενικά αδύνατο στόχο.

Μεταξύ άλλων, το διάστημα του εγκλεισμού, για πολλούς, ήταν καθοριστικό καθώς επανέφερε μπροστά τα σημαντικά και τα ουσιώδη, κάνοντάς μας να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν πρέπει να θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Με λίγα λόγια -γιατί το βαρύναμε πολύ- η καραντίνα, μας βοήθησε να δούμε ποια είναι αυτά τα πράγματα που έχουν πραγματική αξία στη ζωή μας. Εκτιμήσαμε και πάλι τις αξίες της αγάπης και της φιλίας, ενώ θυμηθήκαμε ξανά τη σημαντικότητα της οικογένειας.

Έχοντας αυτά κατά νου και συνδυάζοντας παράλληλα τις καλοκαιρινές διακοπές που πλησιάζουν, σκεφτήκαμε πέντε (5) διαφορετικές ιδέες για το φετινό καλοκαίρι που όχι μόνο θα προσφέρουν τη ξεκούραση και τη χαλάρωση που όλοι χρειαζόμαστε, αλλά και θα μας δώσουν τη δυνατότητα να επανασυνδεθούμε ουσιαστικά με τους δικούς μας ανθρώπους που τόσο μας έχουν λείψει και να περάσουμε καλά!

Διάβασε όσα ακολουθούν, πάρε ιδέες και στο τέλος σε περιμένει και μία έκπληξη!

Κλείσε μια έπαυλη για πολλούς

villa vacations.jpg

Και κάλεσε ακόμη περισσότερους. Με μία μικρή έρευνα στο διαδίκτυο, θα διαπιστώσεις πως οι επιλογές είναι πολλές, για να κάνεις τις φετινές σου διακοπές σαν βασιλιάς και να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σου άτομα. Από τη μία άκρη του νησιού έως την άλλη, πολυτελείς επαύλεις των 3 ή και περισσότερων υπνοδωματίων, διατίθενται σε λογικές τιμές με σκοπό να φιλοξενήσουν φίλους και οικογένειες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ενώ το καλύτερο είναι πως μπορείς να προσκαλέσεις κι άλλους φίλους για να ψήσετε στα κάρβουνα και να πιείτε τις παγωμένες μπίρες σας.


Ξενοδοχείο με λίγους και καλούς

hotel.jpg

Με την τουριστική βιομηχανία να δέχεται τεράστιο πλήγμα, ένεκα της πανδημίας, το να στηρίξουμε τον κλάδο όσο και όπως μπορούμε είναι τουλάχιστον επιβεβλημένο. Την ποιότητα των ξενοδοχείων της Κύπρου, δεν χρειάζεται καν να την αναφέρουμε ούτε και την πολυτέλεια που προσφέρουν τα περισσότερα από αυτά. Οι επιλογές δεκάδες ενώ, όπως ήδη θα γνωρίζεις, ο φετινός κατάλογος του ΠΑΣΥΞΕ περιλαμβάνει μία μεγάλη λίστα με ξενοδοχεία που προσφέρουν λογικές τιμές. Βρες ακόμη 2-3 φίλους ή ένα ζευγάρι και κάντε μαζί ειδυλλιακές διακοπές με θέα την ακτογραμμή του τόπου μας.


Κάνε κράτηση σε πάρκο περιπέτειας

adventure park.jpg

Είτε με την οικογένεια είτε με φίλους, θα περάσετε απίστευτα, θα γελάσετε, θα εξαντληθείτε, αλλά σίγουρα θα το απολαύσετε όσο τίποτα άλλο. Δεν έχει σημασία αν αθλείστε ή όχι ούτε καν αν ασχολείστε με κάποια από τις δραστηριότητες που προσφέρονται εκεί. Το πάρκο σού δίνει τη δυνατότητα να κάνεις πράγματα που πιθανόν δεν έχεις κάνει ποτέ πριν, να συνεργαστείς υπό άλλες συνθήκες με τους δικούς σου και να εκτονώσεις όλη την ενέργεια που μάζευες στην καραντίνα.

Το φαγητό ενώνει

family lunch.jpg

Ωραία είναι τα μεγάλα οικογενειακά τραπέζια στο σπίτι, αλλά όπως και να το κάνεις κάποιος ή κάποιοι θα ταλαιπωρηθούν πολύ πριν, κατά τη διάρκεια και κυρίως μετά. Γι’ αυτό βρες ένα εστιατόριο ή μία ταβέρνα με καλό φαγητό και περιβάλλον (έχουμε πολλές τέτοιες) κάνε από νωρίς κράτηση για ένα μεγάλο τραπέζι και δώστε ραντεβού έξω από την είσοδο τη μέρα που θα αποφασίσετε. Κάπου ανάμεσα στην τυροκαφτερή και την παγωμένη μπίρα θα πέσουν τα πιο ειλικρινή βλέμματα και χαμόγελα.

Για χορό και μουσική μέχρι το πρωί!

night out.jpg

Το έκανες και πριν, τώρα, όμως, το έχεις περισσότερο ανάγκη από ποτέ. Πάρε την παρέα σου, μέχρι 10 άτομα, κλείσε τραπέζι στο αγαπημένο σου μπαράκι, παράγγειλε περιποιημένα platters και κουνήσου στον ρυθμό της μουσικής. Τι καλύτερο μπορείς να σκεφτείς για να φύγει κάθε αρνητική σκέψη και άγχος;

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Alfa Beer_Competition.jpg

Αν όλα όσα διάβασες πιο πάνω σου έκαναν κλικ, πριν βιαστείς να τα διευθετήσεις από μόνος σου, μάθε πως η  μπίρα ΑΛΦΑ σού δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις και να κερδίσεις κάποιο από αυτά τα δώρα, μέσα από τον μεγάλο διαγωνισμό της.

Η μπίρα ΑΛΦΑ, που έχει στο DNA της τη φιλία, την αγάπη, την αυθεντικότητα και την ειλικρίνεια, μας δίνει την ευκαιρία να ζήσουμε ξανά μαζί, όλα αυτά που τόσο μας έχουν λείψει.

Με τις αξίες του brand να είναι τώρα πιο επίκαιρες από ποτέ, η μπίρα ΑΛΦΑ ξεκίνησε τον διαγωνισμό ‘Επιτέλους… ξανά μαζί’, επιδιώκοντας να χαρίσει όμορφες και αυθεντικές στιγμές που θα μας φέρουν και πάλι πιο κοντά στους δικούς μας ανθρώπους. Μέσω του διαγωνισμού της μπίρας ΑΛΦΑ, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μοναδικά και πλούσια δώρα που θα δώσουν σε παρέες και οικογένειες την ευκαιρία να περάσουν αξέχαστες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να έρθουν ξανά πιο κοντά.

Ο διαγωνισμός, που θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2020, θα δώσει την ευκαιρία σε 21 νικητές – 7 κάθε μήνα – να κερδίσουν διαμονές σε έπαυλη για 6 άτομα και σε ξενοδοχείο για 4 άτομα, δραστηριότητες σε πάρκο περιπέτειας για 10 άτομα (off road driving with the buggy, paintball, τοξοβολία, οικογενειακά τραπέζια 10 ατόμων (γεύμα σε μία ταβέρνα ή εστιατόριο) και βραδινές εξόδους για 10 άτομα.

Για να συμμετάσχει κάποιος στον διαγωνισμό, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να βγάλει μια φωτογραφία, παρέα με την ΑΛΦΑ μπίρα του και τα άτομα που τόσο του έχουν λείψει και να τη στείλει σε προσωπικό μήνυμα στη σελίδα της μπύρας ΑΛΦΑ στο Facebook ή στο Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στις σελίδες της ΑΛΦΑ στο Facebook και Instagram.

Όροι και προϋποθέσεις: https://bit.ly/AlfaCompetition

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ