Υπόθεση φόνου Λακατάμιας: Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής

Σήμερα αναμένεται η μεταθανάτια εξέταση των δύο σορών.

Article featured image
Article featured image

Υπόθεση φόνου και πιθανής αυτοχειρίας εξετάζει από χθες βράδυ η Αστυνομία Κύπρου, έπειτα από εντοπισμό νεκρού ζεύγους στο διαμέρισμά τους στη Λακατάμια.

Το ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό γύρω στις 21:30 το βράδυ της Δευτέρας, σε διαμέρισμα στη Λακατάμια, από οικείο πρόσωπο του νεκρού άντρα, ο οποίος τον έψαχνε και δεν μπορούσε να τον εντοπίσει.

Στη σκηνή μετέβησαν ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων, Δημήτρης Δημητρίου και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας, Γιαννάκης Χαραλάμπους, ενώ αυτοψία διενήργησαν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους, Αγγελική Παπέττα και Νικόλας Χαραλάμπους.

Από τη σκηνή, όπως σημειώθηκε, παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, μεταξύ των οποίων, κι ένα δίκανο πυροβόλο όπλο, τα οποία τυγχάνουν επιστημονικής εξέτασης. Παράλληλα απαντήσεις αναμένεται να δώσουν και τα δείγματα DNA που λήφθηκαν από τη σκηνή, ξεκαθαρίζοντας πως ακριβώς διαπράχθηκε το έγκλημα, καθώς εκτός από φόνο, εξετάζεται και υπόθεση αυτοχειρίας. Ενώ από τις εξετάσεις θα διευκρινιστεί αι ποιο από τα δύο πρόσωπα ήταν το θύμα της εγκληματικής πράξης και ποιος ο αυτόχειρας.

Δευτέρα πρωί, είδαν το ζευγάρι να κυκλοφορεί στη γειτονιά

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστο Ανδρέου, ο οποίος μίλησε στο κρατικό ραδιόφωνο, συγγενικό πρόσωπο του 56χρονου τον αναζήτησε και δεν τον εντόπισε, με αποτέλεσμα να πάει στο διαμέρισμα και να βρει τα δύο πτώματα. Ακολούθως προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία, που έσπευσε στη σκηνή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που διερευνώνται, τελευταία φορά, που το ζευγάρι είχε θεαθεί, ήταν το πρωί της Δευτέρας, με την Αστυνομία να πιστεύει πως το φονικό διαπράχθηκε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Εντύπωση προκαλεί δε το γεγονός πως οι γείτονες δεν άκουσαν πυροβολισμούς, με μάρτυρες να αναφέρουν στο Sigmalive πως αντιλήφθηκαν τι έγινε όταν έφτασε το ασθενοφόρο και τα περιπολικά.

Σήμερα δόθηκαν στη δημοσιότητα και τα στοιχεία του 56χρονου και της 44χρονης.

Για συνεχή ενημέρωση στο Sigmalive.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ