Ένας εναλλακτικός προορισμός (στην Κύπρο) για το καλοκαίρι

Αυτό το βίντεο πρέπει να το δεις!

Article featured image
Article featured image

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου:

Στο πλαίσιο της δράσης του «Φιλοξενία-Πολιτισμός-Παράδοση», ο Δήμος Δερύνειας δημιούργησε και κοινοποιεί ένα αλλιώτικο, σύγχρονο και πολύ ξεχωριστό βίντεο που φέρει τον τίτλο «Visit Deryneia».

Visit Deryneia

Visit Deryneia Ένας εναλλακτικός προορισμός που αξίζει να επισκεφτείς αν θες να βιώσεις τη φιλοξενία, τον πολιτισμό και την παράδοση μέσα από την καθημερινότητα, το καλό φαγητό και την εναλλακτική ψυχαγωγία. Μια βόλτα στα μουσεία, μνημεία, στους χώρους αναψυχής στις ταβέρνες, αλλά και στις περίφημες φραουλοκαλλιέργειες μας θα σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία. #Deryneia #ILoveDeryneia #VisitDeryneia #entertainment #food #drinks #taverns #cafe #museums #sights #strawberries #market Heart Cyprus Cyprus Alive Visit Cyprus

Posted by Δήμος Δερύνειας - Deryneia Municipality on Tuesday, 2 June 2020


Στόχος, η ανάδειξη της φιλοξενίας, του πολιτισμού, αλλά και της παράδοσης της Δερύνειας ενώ, συνάμα, και η παρουσίαση της σύγχρονης ζωής, της καθημερινότητας, του καλού φαγητού και της εναλλακτικής ψυχαγωγίας που αξίζει ο επισκέπτης να βιώσει εμπειρικά όταν επισκεφτεί τη Δερύνεια.

Ακολουθώντας τον επισκέπτη μας, βολτάρουμε μέσα από όμορφες εικόνες της καθημερινότητας στα μουσεία, μνημεία, στα αξιοθέατα, στους αθλητικούς και πολιτιστικούς χώρους, στους χώρους αναψυχής και στις ταβέρνες, αλλά και στις περίφημες φραουλοκαλλιέργειες και απολαμβάνουμε τις εμπειρίες που έχει να προσφέρει η Δερύνεια.

ΔΕΡΥΝΕΙΑ (1).JPG

ΔΕΡΥΝΕΙΑ (4).JPG

ΔΕΡΥΝΕΙΑ (5).JPG

Περισσότερες πληροφορίες για τη Δερύνεια:

Tel: 23811000

Web: http://deryneia.org.cy/visit-deryneia

Facebook: https://www.facebook.com/deryneia.municipality

Instagram: https://www.instagram.com/deryneia.municipality

Twitter: https://twitter.com/DeryneiaMunicip

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ