Ιδιοκτήτης στη Λεμεσό έβαλε αγγελία για ενοικίαση της οικίας του προσθέτοντας αυτόν τον όρο

Ευτυχώς που στην Κύπρο δεν είμαστε ρατσιστές όπως οι Αμερικάνοι.

Article featured image
Article featured image

Τι κι αν σχεδόν ολόκληρος ο πλανήτης εδώ και δύο εβδομάδες βρίσκεται στους δρόμους διαδηλώνοντας απέναντι στο ρατσισμό και τη ξενοφοβία. Τι κι αν χιλιάδες άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους ή αντιμετωπίζονται ως άτομα δεύτερης κατηγορίας λόγω χρώματος ή εθνικότητας, τι κι αν εμείς οι ίδιοι, ως λαός, κάποτε βρεθήκαμε στη θέση που βρίσκονται κάποιοι άλλοι σήμερα και αντιμετωπιστήκαμε σε πολλές περιπτώσεις ως άτομα δεύτερης κατηγορίας.

Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν φαίνεται να μας αγγίζει ή να μας επηρεάζει όταν πρόκειται για το προσωπικό μας συμφέρον. Παλαιότερα είχαμε αναρτήσει αγγελία υποστατικού στην Πάφο, το οποίο είχε χαρακτηριστεί από τον ιδιοκτήτη ως «κατάλληλο για μετανάστες ή πρόσφυγες» καθώς επρόκειτο για υποστατικό σε κακή κατάσταση, με λίγα απαραίτητα και σχεδόν ανύπαρκτες υποδομές.

Πρόσφατα αναγνώστης της CITY μας έστειλε καινούργια αγγελία -που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο- από τη Λεμεσό, με τον ιδιοκτήτη του υποστατικού να περιγράφει την ανακαινισμένη οικία του, μαζί με όλα τα πλεονεκτήματά της, σημειώνοντας στο τέλος πως «Είναι κατάλληλο για οικογένειες. Πρόσφυγες και μετανάστες δεν είναι ευπρόσδεκτοι…».

103130345_256359619117763_363382824743761600_n.jpg


Ευτυχώς που εμείς στην Κύπρο, δεν είμαστε σαν τους Αμερικάνους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ