«Ο πελάτης που χορήγησε την εν λόγω καμπάνια επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος»

Όλοι αναρωτιούνται ποιος βρίσκεται πίσω από τα περιβόητα billboards που έχουν αναρτηθεί σε όλη την Κύπρο.

Εδώ και τουλάχιστον 1,5 μήνα, σε διάφορα σημεία της Κύπρου, έχουν αναρτηθεί διαφημιστικά billboards τα οποία ευχαριστούν την εκκλησία και τον Θεό, αλλά και τους νοσηλευτές και τους γιατρούς, για τα όσα πρόσφεραν στον αγώνα κατά του Covid-19.

Billboards που, ειδικά για την περίπτωση αυτών με την εκκλησία, γράφτηκαν αρκετά πράγματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως σε σχέση με το σκεπτικό της τοποθέτησής τους αλλά και την προέλευσή τους.

Και παρότι τα εν λόγω billboards βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό σε κεντρικά σημεία των πόλεων αλλά και του αυτοκινητόδρομου, εντούτοις η απορία εξακολουθεί να παραμένει άλυτη: Ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την καμπάνια/ενέργεια;

Για να λύσουμε το γρίφο, καλέσαμε τη διαφημιστική εταιρεία που ανέλαβε την υλοποίηση της καμπάνιας, ζητώντας τους να μας αποκαλύψουν το μυστήριο. Κάτι που δεν καταφέραμε τελικά, καθώς, όπως μας αναφέρθηκε από τους υπεύθυνους της εταιρείας, ο πελάτης που χορήγησε την εν λόγω καμπάνια επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος οπότε η εταιρεία δεν έχει τη δικαιοδοσία να δώσει την ταυτότητά του στη δημοσιότητα.

Παρόλα αυτά, αυτό που μας ειπώθηκε είναι πως η καμπάνια έγινε στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας του πελάτη, ο οποίος με αυτό τον τρόπο ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν στον αγώνα κατά του Covd-19 στην Κύπρο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ